ΟΦΗ

Κορονοϊός: Σε αναμονή για τις οριστικές αποφάσεις ο ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, όμως η παγκόσμια κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού φέρνει αρκετά ερωτηματικά.

Μπορεί η χώρα, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, να βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες να έχουν παγώσει, όμως ο ΟΦΗ συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην επόμενη σεζόν. Ωστόσο, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει αυτός ο σχεδιασμός γίνεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κρήτης μετά το τουρ του διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιάννη Σαμαρά, στην Ευρώπη είχε ήδη προγραμματίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο ΟΦΗ είχε κλείσει προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία, όπου στις αρχές του Ιούλη θα έδινε 3-4 φιλικά, πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, δ εδομένου ότι η τιμωρία του Παναθηναϊκού είναι ακόμη σε ισχύ.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν ισχύουν πλέον και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Σε αυτό δεν οφείλεται μονάχα ο προγραμματισμός των playoffs της Super League, αλλά ποιες θα είναι οι συνθήκες στις χώρες της κεντρικές Ευρώπης, δηλαδή αν θα επιτρέπονται τα ταξίδια και οι αγώνες.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, αυτά επηρεάζονται από την παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά, η οποία βρίσκεται σε σύγχυση. Ακόμη κανείς δεν ξέρει τι προβλέπεται για τα συμβόλαια που λήγουν στις 30/6 ή τι θα γίνει με τους ελεύθερους παίκτες. Με λίγα λόγια διαμορφώνεται μία κατάσταση, όπου όλα πάνε πίσω όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά και για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με την ομάδα της Κρήτης να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ