ΟΦΗ

Κοέλιο: "Δεν πήρα ούτε ένα μισθό από τον ΟΦΗ"

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος, Ζοζέ Κοέλιο, υποστήριξε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι δεν έχει λάβει ούτε ένα μισθό από τον ΟΦΗ και τόνισε ότι εάν δεν είχε μεσολαβήσει ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών της πατρίδας του δεν θα είχε χρήματα να επιστρέψει.

Ήταν η πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου 2018, όταν ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοζέ Κοέλιο. Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος πέτυχε 2 γκολ κι έδωσε ισάριθμες ασίστ σε 11 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο όπως υποστήριξε στη "Record" δεν έχει λάβει ούτε ένα μισθό από τους συμφωνηθέντες.

"Δεν έχω λάβει κανένα μισθό από τότε που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Η διοίκηση υποσχέθηκε πολλά, αλλά ποτέ δεν εκπληρώθηκε τίποτα. Η επιθυμία μου τώρα είναι να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και ελπίζω να έχω πρόταση", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε ότι εάν δεν συνέδραμε οικονομικά ο σύνδεσμος Πορτογάλων ποδοσφαιριστών, δεν θα είχε τη δυνατότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

"Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ταχύτητα με την οποία έδρασαν. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκαν να μου πληρώσουν το ταξίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ