ΟΦΗ

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας στον ΟΦΗ μετά τα επεισόδια με τον Απόλλωνα

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΤΑΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΟΦΗ, επεισόδια EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ όχι μόνο έχασε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο "Γεντί Κουλέ". Το φύλλο αγώνα "καίει" την ομάδα του Ηρακλείου.

Ζημιά για τον ΟΦΗ μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Δεν είναι μόνο οι δύο πόντοι που χάθηκαν, μετά την ισοπαλία με 1-1, αλλά οι Κρητικοί διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας της έδρας τους, μετά από όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει πως με την λήξη του ματς και κατά την αποχώρησή του προς τα αποδυτήρια, δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους του ΟΦΗ που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να προλαβαίνουν τα… χειρότερα και τον ίδιο να παραμένει για αρκετά λεπτά στον χώρο του κέντρου, περιμένοντας την Αστυνομία να επιβάλλει την τάξη. Μάλιστα, γίνεται αναφορά σε χτύπημα που δέχτηκε ο ρέφερι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΤΑΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΤΑΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πλέον, οι ιθύνοντες του ΟΦΗ περιμένουν τι θα συμβεί, καθώς το πρόστιμο θεωρείται δεδομένο, ενώ ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος υπάρχει ο κίνδυνος όχι μόνο για ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας, αλλά ακόμα και για αφαίρεση βαθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ