ΟΦΗ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το φιλικό ΟΦΗ-Παναχαϊκή

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το φιλικό ΟΦΗ-Παναχαϊκή
ΟΦΗ

ΟΦΗ και Παναχαϊκή έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Δοκιμές και από τους δυο προπονητές.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο μέρος και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σασί να σημαδεύει δύο φορές τα δοκάρια του Κολοβούρη στο 5' και στο 28'. Αντίθετα για τους Πατρινούς ακυρώθηκε γκολ του Μωραΐτη ως οφσάιντ στο 38ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και ο ρυθμός του φιλικού αγώνα έπεσε αρκετά, με τον Καπούταγλη να σταματάει τον Πλατέλλα στο 80' και το 0-0 να παραμένει έως το τέλος.

Οι βασικές ενδεκάδες των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σασί.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραΐτης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ