ΟΦΗ

Ίσις για Ολυμπιακό: "Μπορούμε να τους νικήσουμε όλους"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο συνεργάτης του Χάιμε Βέρα στον ΟΦΗ, Αλεχάντρο Ίσις, μίλησε για τον αγώνα της Δευτέρας (25/2, 17.15) με τον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει κάθε ομάδα, αρκεί να έχει καλή ψυχολογία.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται τη Δευτέρα (25/2, 17.15) στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό, για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο συνεργάτης του Χάιμε Βέρα, Αλεχάντρο Ίσις, τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την προσεχή αναμέτρηση και εξέφρασε την εκτίμηση πως αν η ομάδα του έχει ψυχολογία, τότε μπορεί να νικήσει τον καθένα.

Ο Χιλιανός ανέφερε: "Πιστεύω ότι με τη Λαμία παίξαμε καλά και όταν δεν νικήσεις είναι δύσκολο ψυχολογικά. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό, έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και έχουμε πει ότι αν παίξουμε όπως στο α’ ημίχρονο θα έρθουν και οι νίκες. Η ομάδα θα ανέβει σιγά σιγά. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τι θέλουμε στις προπονήσεις και το στυλ που θέλουμε να παίξουν.Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα από τη Λαμία, να κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Όλα τα παιχνίδια είναι είτε εύκολα είτε δύσκολα. Εξαρτάται πως το βλέπουμε εμείς και πως μπαίνουμε στο γήπεδο.Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες αν έχουμε καλή ψυχολογία, δύναμη και κάνουμε αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Αν παίξουμε καλά, είναι πιο εύκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αυτό είναι κάτι που έχουν κάνει τα παιδιά στα τελευταία ματς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βάλαμε γκολ τη στιγμή που έπρεπε.

Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερα για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις μεγάλες ομάδες αλλά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στη θέση που βρισκόμαστε τώρα".

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 14η θέση της Super League ύστερα από 21 παιχνίδια και έχει 17 βαθμούς.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ