ΟΦΗ

Η τραγική διαιτητική απόφαση για οφσάιντ σε βάρος του ΟΦΗ

Η τραγική διαιτητική απόφαση για οφσάιντ σε βάρος του ΟΦΗ

Ο β' βοηθός στο ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, παρότι ο Φιγκεϊρέδο πήρε τη μπάλα από πάσα αντιπάλου! Έξαλλοι οι Κρητικοί, κίτρινη στον Νέιρα που ξέφυγε.

Απίστευτη απόφαση στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο "Γεντί Κουλε". Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω, σε ένα σημείο που κινούνταν ο στράικερ του ΟΦΗ, Φιγκεϊρέδο, ο οποίος μάλιστα είχε φύγει με αξιώσεις για να απειλήσει την κυπριακή εστία.

Κι όμως, ο επόπτης Giorgio Peretti σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ! Ο ρέφερι Μαρέσκα φέρει κι αυτός ευθύνη, αφού θα μπορούσε να το πάρει πάνω του και να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Οι παίκτες του ΟΦΗ "τρελάθηκαν" με την απόφαση των Ιταλών.

Ο Νέιρα, μάλιστα, δέχτηκε κίτρινη κάρτα αφού ήταν έξω φρενών με τον διαιτητή... Τόσο ο πρώτος διαιτητής όσο και ο βοηθός κατάλαβαν το πολύ σοβαρό τους λάθος, αλλά φυσικά το... κακό είχε ήδη γίνει...

Δείτε ότι ο Φιγκεϊρέδο είχε βγει με αξιώσεις στην επίθεση, την ώρα που ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Λεμεσού, Δημητρίου, είχε βγει εκτός περιοχής για να τον κλείσει.

Η τραγική διαιτητική απόφαση για οφσάιντ σε βάρος του ΟΦΗ
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ