ΟΦΗ

Η μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ για τον Ευγένιο Γκέραρντ!

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Γκέραρντ EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμά τον μεγάλο Ολλανδό προπονητή που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, μετονομάζοντας την θύρα 9 του γηπέδου, σε θύρα "Ευγένιος Γκέραρντ". Η μεγάλη συναυλία για τον θρύλο του συλλόγου και τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εξέδωσε ανακοίνωση για τον Ευγένιο Γκέραρντ. Η διοίκηση της κρητικής ομάδας τιμά τον μεγάλο Ολλανδό προπονητή που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου και διοργανώνει και μεγάλη συναυλία για την αφεντιά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμά τον μεγάλο Ολλανδό προπονητή που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, μετονομάζοντας την θύρα 9 του γηπέδου, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

Γεμίζουμε το γήπεδο, για να αποθεώσουμε τον “Μίστερ”, αλλά και να διασκεδάσουμε με κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα σε μια βραδιά, με την ιστορία του ΟΦΗ!

Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμη βραβεύσεις και εκπλήξεις, η παρουσίαση της φανέλας, αλλά και της φετινής ομάδας του ΟΦΗ.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Eισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.

-Μέρος των εσόδων από τα προπωλημένα εισιτήρια από τα μικρογεύματα "Γρηγόρης", θα δοθεί στο ίδρυμα καρκινοπαθών «Η Πίστη».

-Στις εισόδους του γηπέδου θα βρίσκονται κάλπες για την ενίσχυση της 8χρονης Ευαγγελίας Καστρινάκη.

ΟΦΗ Πάμε Μαζί, είναι η Χρονιά σου!

Δείτε στην επίσημη σελίδα της ομάδας το VIDEO που ετοίμασε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.

ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκονται τα εισιτήρια για την μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ στο Γεντί Κουλέ προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, που θέλουν να βρεθούν στην εκδήλωση της Τετάρτης, να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους, από τα γραφεία της ομάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι την Τετάρτη, πρωί και απόγευμα και το κόστος του κάθε εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Στην συναυλία θα τραγουδήσουν γνωστοί κρητικοί καλλιτέχνες, ενώ θα υπάρχει και λαικό πρόγραμμα.

Θα γίνει η μετονομασία της Θυρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ, ενώ θα γίνουν και άλλες βραβεύσεις που αφορούν την ιστορία του ΟΦΗ.

Παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας, αλλά και της φετινής ομάδας του ΟΦΗ.

ΤΣΑΛΟΣ: "ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ"

Εκκληση στους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προκειμένου να καλυφθούν έγκαιρα οι προσφυγές των Ράντι, Βουό, Δάφκου, Πάγκαλου και Οστοιτς, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα ο ΟΦΗ, απευθύνει με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ofi1925.gr, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Όπως επισημαίνει «χρειαζόμαστε άμεσα, ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ, για να καλύψουμε τους παίκτες αυτούς που αφορούν την ομάδα της περσινής χρονιάς.

Είναι υποθέσεις που έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και αυτό δεν έχει γίνει.

Αν δεν δώσουμε τα χρήματα αυτά, το οφειλόμενο ποσό θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, καθώς κάποιοι παίκτες με τους οποίους δεν θα συνεργαστούμε φέτος, ζητάνε και το συμβόλαιο της τρέχουσας χρονιάς.

Καλώ τους μετόχους λοιπόν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο θέμα αυτό. Διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί».

*Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ο οποίος και θα παραστεί στη συνεδρίαση της Football league.

*Eπιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό της Κυριακής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, το επόμενο Σάββατο (16/9) θα δοθεί νέο φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα με τον Ηρόδοτο (ομάδα Γ’ Εθνικής) με τον οποίο έχει γίνει μια συζήτηση. Οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη (12/9) θα κάνουν διπλή προπόνηση.

ΗΤΤΑ-ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ19 ΤΟΥ ΟΦΗ

Την ήττα με 5-2 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα.

Ο τεχνικός της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, αν και επρόκειτο για το τρίτο φιλικό. Όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr «η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ημασταν νευρικοί και φοβισμένοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Από αυτά τα παιχνίδια παίρνουμε μαθήματα για να γίνουμε πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Και τα δυο γκολ του ΟΦΗ στο φιλικό, πέτυχε ο Κουράκης.

Κ19 ΟΦΗ: Σλίτσεπακ, Κοκολογιάννης, Ρουσσάκης, Περρδίκης, Λαγουδάκης, Λαμπριανίδης, Νοικοκυράκης, Κορνάρος, Κουράκης, Σουρνάκης, Σταυρακάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Aγγελάκης, Κουρίνος, Τζωρτζάκης, Ζερβάκης, Μαρινάκης, Κουγιουμτζής, Καλαιτζάκης, Πλουμής, Αζίζι, Βολτυράκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ