Η Ελένη Μπούση στη μάχη κατά του καρκίνου

Με οικοδέσποινα την Ελένη Μπούση, μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό γκαλά του 'Ιπποκράτειου Ιδρύματος Έρευνας Καρκίνου' ("Hippocratic Cancer Research Foundation"), στο Σικάγο, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Το γκαλά πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Aon Grand Ballroom, στο Navy Pier του Σικάγο και κατά τη διάρκειά του συγκεντρώθηκε το ποσό του 1.500.000 δολαρίων, το οποίο η Ελένη Μπούση, που είναι η πρόεδρος του "Hippocratic Cancer Research Foundation", θα διαθέσει το ποσό αυτό στη μάχη κατά του καρκίνου.

Σύμμαχός της σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο κορυφαίος ογκολόγος Λεωνίδας Πλατανιάς, που ηγείται της ογκολογικής μονάδας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Northwestern Memorial, "Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center", η οποία νοσηλεύει σ’ ετήσια βάση, 16.000 καρκινοπαθείς.

Η εν λόγω κλινική διαθέτει 300 γιατρούς, ερευνητές κι επιστήμονες, που είναι αφοσιωμένοι στη μάχη κατά του καρκίνου. Τους τελευταίους 12 μήνες η ογκολογική κλινική έχει λάβει περισσότερα από 5.000.000 δολάρια σε δωρεές, μέσω του "Hippocratic Cancer Research Foundation", κινητήριος δύναμη του οποίου είναι η Ελένη Μπούση.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.