ΟΦΗ

Η διευκρίνιση του Κοέλιο για το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Την δική του απάντηση για τις δηλώσεις που έκανε στη "Record" θέλησε να δώσει ο Ζοζέ Κοέλιο, τονίζοντας πως έγινε κακή μετάφραση των όσων είπε στην πατρίδα του. Το θέμα αφορούσε τα χρήματα του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ.

Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος, Ζοζέ Κοέλιο, φέρεται να υποστήριξε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι δεν έχει λάβει ούτε ένα μισθό από τον ΟΦΗ και τόνισε ότι εάν δεν είχε μεσολαβήσει ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών της πατρίδας του, δεν θα είχε χρήματα να επιστρέψει.

Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος πέτυχε 2 γκολ κι έδωσε ισάριθμες ασίστ σε 11 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο όπως υποστήριξε στη "Record", δεν έχει λάβει ούτε ένα μισθό από τους συμφωνηθέντες. Ο ίδιος όμως θέλησε να τοποθετηθεί επισήμως, διότι ανέφερε πως έγινε κακή μετάφραση των δηλώσεών του.

Αναλυτικά είπε:

"Γεια σας, είμαι ο Κοέλιο και αυτός είναι ο επίσημος λογαριασμός μου. Θα ήθελα να πω κάτι για τα όσα γράφτηκαν σε εφημερίδα της Πορτογαλίας. Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να εξηγήσω, ότι έγινε κακή μετάφραση.

Το συνδικάτο των παικτών, δεν πλήρωσε το εισιτήριο της επιστροφής μου στην Πορτογαλία. Ο ΟΦΗ το πλήρωσε και το έχω ήδη κλείσει για το τέλος της χρονιάς. Το συνδικάτο όταν έμαθε την κατάσταση μου έδωσε μια έξοδο από το σύλλογο, αν την είχα ανάγκη.

Τα υπόλοιπα δεν θα ήθελα να τα σχολιάσω. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και έχουμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε, ώστε να βγούμε πρωταθλητές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και δεν θα ήθελα να εστιάσω σε πράγματα που δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή".

Η δήλωσή του στα αγγλικά:

"Hello. I'm Coelho, and this is my official Acount. I want to say something about the news that I gave to the Portuguese newspaper.

First of all, I want to explain that there is a bad translation.

The union of players didn't pay me the comeback ticket to portugal. OFI payed, already booked to the end of the season. The union of players when knew the situation gave me an exit from the club if I needed it.

The rest I prefer no comment. Because the championship is not over, and we have a game to win and became champion! It's the most important, and I don't want to focus on things that don't matter right now".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ