ΟΦΗ

Γκατούζο: ''Αναίτια οπισθοχώρηση''

Γκατούζο: ''Αναίτια οπισθοχώρηση''
Γκατούζο, Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Καθόλου ευχαριστημένος ο Τζενάρο Γκατούζο με την τακτική των παικτών του να κλειστούν στην άμυνα μετά το γκολ που σημείωσε στην Ξάνθη ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: ''Ξεκινήσαμε με 4-1-4-1 πιστεύοντας πως μας ταιριάζει έτσι το σύστημα. Πιστέψαμε πως έτσι θα αντεπεξέλθουμε καλύτερα στον αγώνα. Ο Μακρής είχε ένα πρόβλημα μυικό. Παρότι χάναμε με 2-1 προτίμησα να γίνει αλλαγή και να αλλάξουμε το σύστημα. Θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις και θεώρησα και πως με 2 παίκτες μπορούσαμε να ελέγξουμε το κέντρο''.

Για το τι έφταιξε απάντησε: ''Μετά που θα αναλύσουμε το παιχνίδι, θα δούμε ότι μετά το γκολ που πετύχαμε πήγαμε πίσω 10-15 μέτρα. Τα γκολ είναι από λάθη αλλά δεν είμαι από αυτό στεναχωρημένος αλλά από το γεγονός πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε ένα γεγονός. Όταν σκοράρουμε γυρνάμε πίσω και αυτό που δεν μου αρέσει. Φάγαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Το πρόβλημα δεν είναι τα λάθη που μπορούν να γίνουν αλλά ότι οπισθοχωρούμε αδικαιολόγητα όταν βάζουμε γκολ. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις ερωτήσεις που μου έχετε κάνει γιατί έτσι πρέπει να αναλύεται το ποδόσφαιρο''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ