ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννούλης: "Χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ"

Γιαννούλης: "Χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ"

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από σήμερα (28/12) ο Κώστας Γιαννούλης και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις του στο σάιτ της κρητικής ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από σήμερα (28/12) ο Κώστας Γιαννούλης. Ο 31χρονος αριστερός οπισθοφύλακας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί και ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στους Κρητικούς μέχρι το 2021.

Ο Γιαννούλης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μετά τον 27χρονο Γκανέζο δεξιό μπακ, Κρίστοφερ Μπράουν. Με άλλα λόγια, στις πρώτες τους κινήσεις ενίσχυσης οι Κρητικοί, ισχυροποίησαν τα άκρα των μετόπισθεν.

Παράλληλα, τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές, αφού φαίνεται η οργάνωση και το project που υπάρχει για το μέλλον. Αυτός ήταν κι ένας λόγος για τον οποίο επέλεξα να έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι με πολλή διάθεση και ενέργεια για να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε τόσο ο Γιώργος Σαμαράς όσο και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Μου αρέσουν τα δύσκολα. Είναι και μια πρόκληση για μένα. Θέλω να βοηθήσω γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, τη χρειαζόμαστε στη Super League και θα δώσω τα πάντα ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Ξαναλέω ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει ωραίο γήπεδο, έχει πολύ κόσμο κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα πιο νέα παιδιά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Τον κόσμο του ΟΦΗ τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική, το έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι δίπλα στην ομάδα, ώστε να βοηθήσει κι αυτός στην προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ