ΟΦΗ

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά με 2-0

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φιλική νίκη επι του Πλατανιά στο "Γεντί Κουλέ" πέτυχε ο ΟΦΗ με 2-0. Ο Κυριακίδης στο 70' και ο Νέιρα στο 77' ήταν οι σκόρερ του αγώνα.

Φιλική νίκη επι του Πλατανιά, στο "Γεντί Κουλέ" πέτυχε ο ΟΦΗ με 2-0. Ο Κυριακίδης στο 70’ και ο Νέιρα στο 77’ οι σκόρερ του ΟΦΗ, με το Νίκο Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες και να τσεκάρει την αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (15/9), στο "Γεντί Κουλέ".

Διαιτητές: Κολυτάς, Φραγκιαδάκης, Λιάγκος (Λασιθίου).

ΟΦΗ: Σωτηρίου (65' Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (46' Νέιρα), Κουτσιανικούλης (46' Πλατέλλας), Κυριακίδης, Αραβίδης (65' Βουό), Παπαστεριανός (65' Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι (82' Nοικοκυράκης), Κοροβέσης (46' Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Στρέζος, Βουό, Πλατέλλας, Νοικοκυράκης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Νέιρα.

Πλατανιάς: Gottefried (54' Σικαλιάς), Καραγκούνης (85' Σμυρλάκης), Corrstman, Bianconi, Πουρτζιτίδης (85' Παπανικολάου), Mίνγκας, Μajkic (54' Ποζατζίδης Στ.), Τσαμούρης (75' Αμαραντίδης), Saado, Nilli (75' Τσακμάκης), Bουκελάτος (46' Ποζατζίδης Χαρ.).

Στον πάγκο οι: Παπουτσογιανόπουλος, Σικαλιάς, Ποζατζίδης Χαρης, Lamse, Oues, Κοστίκος, Σμιρλάκης, Αμαραντίδης, Τσακμάκης, Παπανικολάου, Ποζατζίδης Στ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ