ΟΦΗ

Φερέιρα: "Πιστεύω ότι θα μείνει ο ΟΦΗ, ίνδαλμά μου ο Ροναλντίνιο"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Φελίπε Φερέιρα Σόουζα, στην καθιερωμένη πλέον συνέντευξη της εβδομάδας στο σάιτ της Super League, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων, τόνισε ότι πιστεύει στην παραμονή, ενώ αποκάλυψε πως ίνδαλμά του είναι ο Ροναλντίνιο.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Φελίπε Φερέιρα Σόουζα, στην καθιερωμένη πλέον συνέντευξη της εβδομάδας στο σάιτ της Super League, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων και τόνισε ότι "η Κρήτη είναι το ομορφότερο νησί που έχω δει και μακάρι να μείνω για πολλά χρόνια εδώ". Παράλληλα, σημείωσε ότι "δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, γιατί πιστεύω ότι έτσι μπορώ να γίνω καλύτερος παίκτης". Επίσης, ανέφερε ότι πιστεύει στην παραμονή, ενώ αποκάλυψε πως ίνδαλμά του είναι ο Ροναλντίνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πώς νιώθεις για το πρώτο σου γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ;

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα όνειρο για εμένα να βάλω γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω όλο και περισσότερο".

Πιστεύεις ότι έχεις αγαπηθεί από τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ; Αν ναι, πως έχεις εισπράξει αυτήν την αγάπη;

"Έχω νιώσει την αγάπη του κόσμου. Είναι κάτι που βλέπω κάθε μέρα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Ο κόσμος με χαιρετά στον δρόμο και μέσα στο γήπεδο, όταν παίρνω την μπάλα, φωνάζει και με στηρίζει από την κερκίδα".

Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση; Έπαιζες κάποια άλλη θέση παλιότερα;

"Η αγαπημένη μου θέση είναι αριστερό εξτρέμ. Στο παρελθόν έχω αγωνιστεί και ως εννιάρι, στην κορυφή της επίθεσης".

Πώς σου φαίνεται ο ΟΦΗ και η Κρήτη, θα ήθελες να μείνεις για χρόνια εδώ;

"Η ομάδα είναι πολύ ωραία, με καλές εγκαταστάσεις. Το νησί είναι το ομορφότερο που έχω δει και μακάρι να μείνω για πολλά χρόνια εδώ".

Πιστεύουμε σε σένα, συνέχισε την καλή δουλειά! Πως νιώθεις που βρίσκεσαι στην Κρήτη και παίζεις για τον ΟΦΗ;

"Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ. Ήταν το όνειρο μου να αγωνιστώ στην Ευρώπη, σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, που έχει ιστορία και βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

"Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, να παίξω, να προσφέρω στον ΟΦΗ και να δείξω αυτά που μπορώ να κάνω. Στο μέλλον θα ήθελα να αγωνιστώ και στο εξωτερικό".

Τι ομάδα υποστηρίζεις στη Βραζιλία;

"Την Ατλέτικο Μινέιρο".

Ποιος ήταν ο λόγος που σε έπεισε να έρθεις στον ΟΦΗ;

"Ο κ. Βέρα ήταν αυτός που με έπεισε να έρθω στον ΟΦΗ. Με ήξερε από την Κουρικό Ουνίδο".

Χαιρετισμούς από τη Γροιλανδία! Θα μείνετε στον ΟΦΗ;

"Δεν εξαρτάται από εμένα το αν θα παραμείνω. Είναι αυτό που θέλω, όμως η απόφαση είναι των προπονητών και της διοίκησης".

Ποιο είναι το ίνδαλμά σου;

"Ο Ροναλντίνιο"

Γεια σου φίλε, είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα παρουσία σου, τι άλλο να περιμένουμε από εσένα αγωνιστικά;

"Σε κάθε αγώνα θέλω να δίνω το καλύτερο. Μπορεί μερικές φορές να μην γίνεται, όμως θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, την οικογένεια μου και τον κόσμο".

Πιστεύεις πως θα καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής;

"Ναι. Κάνουμε σωστή δουλειά τώρα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας".

Τι φαγητό σου αρέσει και τι σου λείπει στο Ηράκλειο;

"Το αγαπημένο μου φαγητό είναι μακαρόνια με κοτόπουλο. Μου λείπει η οικογένεια μου και παίζω για αυτούς".

Θα μείνεις στην Ομιλάρα μετά το δανεισμό σου παικταρά;

"Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουν ο προπονητής και η διοίκηση".

Η απόδοσή σου στο γήπεδο από την μέρα που ήρθες ήταν καλή. Τι σε βοήθησε να προσαρμοστείς τόσο γρήγορα. Συνέχισε να ταλαιπωρείς τους αμυντικούς!

"Δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, γιατί πιστεύω ότι έτσι μπορώ να γίνω καλύτερος παίκτης. Στην προσαρμογή με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι με ήξερε ο προπονητής".

Ποιο ποια κομμάτια από την βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική κουλτούρα θα ήθελες να υιοθετήσει ο ΟΦΗ και γενικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς θα μπορούσε να ωφελήσει αυτό σε τοπικό ή Εθνικό επίπεδο από ακαδημίες μέχρι ομάδες ενηλίκων;

"Το ποδόσφαιρο στην Βραζιλία έχει χαμόγελο, χαρά, χωρίς βέβαια να χάνεται η σοβαρότητα. Όλοι οι παίκτες, από ακαδημίες μέχρι ομάδες ενηλίκων, θα πρέπει να παίζουν με χαμόγελο, να χαίρονται για αυτό, να το θέλουν πολύ, να έχουν όρεξη".

Πόσο έχεις πωρωθεί με την ομάδα και πόσο με την κερκίδα; Το έχεις ξαναζήσει αυτό; Θα ήθελες να γίνεις ο ηγέτης του ΟΦΗ;

"Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο δεν το έχω ξαναζήσει. Πρώτη φορά αγωνίζομαι σε επαγγελματική κατηγορία, αφού ως τώρα αγωνιζόμουν σε ακαδημίες στη Χιλή. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη του. Το να γίνω ηγέτης δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ μικρός για κάτι τέτοιο. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και να βάλω γκολ".

Σε περίπτωση υποβιβασμού (που το απευχόμαστε) θα ήθελες να συνεχίσεις στον σύλλογο, ώστε να είσαι ένα από τα μέλη που θα επιστρέψουν τον ΟΦΗ άμεσα στη μεγάλη κατηγορία;

"Δεν το σκέφτομαι αυτό. Πιστεύω ότι θα μείνουμε στην Super League".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ