ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επισήμως νέος μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι και επισήμως το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Το 63,26% των μετοχών της ομάδας ανήκει πλέον στον ομογενή επιχειρηματία, καθώς η ΕΕΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον Μιχάλη Μπούση. Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι πια ο κάτοχος του 63,26% των μετοχών, άρα ο νέος διοικητικός ηγέτης.

Ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας από το Σικάγο, που εκπροσωπείται από τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη, αποτελεί πλέον τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, κάτι που θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση της ομάδας, που θα γίνει την Τετάρτη (10/10).

Ο Μπούσης διαδέχτηκε τον πατέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση που ίδρυσε ο Δημήτρης Μπούσης και ο ίδιος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων "Cermak Fresh Market" που δεν δραστηριοποιείται μονάχα στο Ιλινόις, αλλά πήγε και στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι όπου διατέλεσε και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντεντοκούνμπο, τους Μπακς.

Τα "Cermak Fresh Market" εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό. Πατήστε εδώ και διαβάστε αναλυτικά για το ποιος είναι ο Μιχάλης Μπούσης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ