ΟΦΗ

Δυνατό φιλικό με τον Πλατανιά για τον ΟΦΗ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Παπαδόπουλος, ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Στο δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει το Σάββατο (2/9, 19:00) στα Περβόλια, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Στο δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει το Σάββατο (2/9, 19:00) στα Περβόλια, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ. Αυτό θα είναι το έβδομο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Ηρακλείου.

Αυτό θα είναι το έβδομο φιλικό προετοιμασίας για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει δώσει τρία παιχνίδια στο Καρπενήσι (ΟΦΗ-Παναχαική 2-2, ΟΦΗ-Τρίκαλα 1-0, ΟΦΗ-Κισσαμικός 1-0) και τρία στην Κρήτη (Τυμπάκι-ΟΦΗ 0-4, ΟΦΗ-Ομόνοια Λευκωσίας 1-1, ΟΦΗ-ΠΟΑ 4-0).

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει κλείσει ακόμη φιλικά παιχνίδια με τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league.

Με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (31/8) ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, την Παρασκευή (1/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Το Σάββατο (7μμ) υπάρχει το φιλικό με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Την Κυριακή (3/9) υπάρχει ρεπό για τους παίκτες του ΟΦΗ.

*Διάστρεμμα υπέστη ο Δημήτρης Σιώπης του ΟΦΗ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ (4-0). Ο 22χρονος αμυντικός ξεκίνησε ήδη θεραπεία από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, ωστόσο θα μείνει μερικές μέρες εκτός προπόνησης.

*Συνάντηση για θέματα συνεργασίας και οργάνωσης, θα έχει η διοίκηση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τις ακαδημίες και τον ΟΦΗ’ 94. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη (31/8) το βράδυ.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την μεταφορική εταιρεία HOT του κ. Στυλιανού Αλεξάκη για την διαχρονική του βοήθεια στην ομάδα μας.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ Κ19 ΤΟΥ ΟΦΗ

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Κ19 του ΟΦΗ έμεινε ο Βασίλης Κρασανάκης, παρά την φιλική ήττα με 1-0 απο τη Χερσόνησο (ομάδα Α1 ΕΠΣΗ).

Αυτό ήταν ουσιαστικά το πρώτο φιλικό παιχνίδι των πιτσιρικάδων του ΟΦΗ, μετά από ένα οικογενειακό δίτερμα με τον ΟΦΗ’94.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ofi1925.gr ο Βασίλης Κρασανάκης, ανέφερε ότι "είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση των παιδιών, αλλά και από την εικόνα μας σαν ομάδα, ανα διαστήματα. Δουλειά μας είναι να βρεθούν οι ρόλοι και η χημεία της ομάδας, το συντομότερο δυνατόν μέσα από αυτά τα παιχνίδια και να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά".

Η ομάδα Κ19 ΟΦΗ αγωνίστηκε στο φιλικό με τους:

Aγγελάκη, Βολτυράκη, Ρουσάκη, Ξενοχτιστάκη, Λαγουδάκη, Λαμπριανίδη, Ασίζι, Κορνάρο, Κουράκη, Σουρνάκη, Σταυρακάκη.

Επαιξαν ακόμη οι: Πανταγάκης, Κουρίνος, Τζωρτζάκης, Ζερβάκης, Μαρινάκης, Καλαιτζάκης, Ζέκιο, Κοκολογιάννης, Μπελαδάκης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ