ΟΦΗ

Δερμιτζάκης: "Είχαμε πάθος, δύναμη και διάθεση"

Δερμιτζάκης: "Είχαμε πάθος, δύναμη και διάθεση"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης σχολίασε την εικόνα του ΟΦΗ τόσο μέχρι το σημείο που προηγήθηκε επί του ΠΑΟΚ, όσο και μετά το τέρμα που σημείωσε.

"Είχαμε πάθος, δύναμη, διάθεση και τακτικά στεκόμασταν καλά. Γι' αυτό δημιουργήσαμε φάσεις και προηγηθήκαμε. Ο ΠΑΟΚ μετά ανέβασε ρυθμό, εμείς προσπαθούσαμε με αλλαγές σχηματισμών να πάρουμε την κατοχή του ΠΑΟΚ, γιατί με κατοχή είναι επικίνδυνος" είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και πρόσθεσε.

"Με την είσοδο του Φραγκουλάκη ο αντίπαλος μας πίεζε μόνο από στημένες φάσεις. Δεν κινδυνεύαμε από πλευράς ανάπτυξης. Για την είσοδο του Μακουκούλα υπήρχε ένα δίλλημα σε μένα, αν πρέπει να αλλάξουμε τον κουρασμένο Παπάζογλου.

Η λογική λέει ένα ματς που δεν μπορείς να το πάρεις δεν το χάνεις. Είχαμε την θέληση να προστατέψουμε το σκορ, αλλά και να φτιάξουμε φάσεις όπως και κάναμε. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το ματς, έγινε προσπάθεια, συγχαρητήρια στα παιδιά".

Τέλος, ο Δερμιτζάκης εξήγησε: "Οταν ο αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ και οποιοσδήποτε μεγάλος αντίπαλος, που έχει διάθεση να κυκλοφορήσει την μπάλα, αναγκαστικά η άλλη ομάδα δίνει χώρο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί ο αντίπαλος αφήνει κενά. Δεν υπήρχε εντολή να γυρίσουμε πίσω, ούτε ήταν θέμα κούρασης".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ