ΟΦΗ

Αυτή είναι η αγωγή που κατατέθηκε κατά του ΟΦΗ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εταιρεία που συνεργάστηκε με τον ΟΦΗ κατέθεσε αγωγή ύψους 67.000 ευρώ με μάρτυρες τρία μέλη της πρώην διοίκησης. Δείτε τα έγγραφα της αγωγής σε βάρος της ΠΑΕ, του Μιχάλη Μπούση και του Ηλία Πουρσανίδη.

Πριν από μερικές μέρες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ αγωγή για οφειλή 67.000 ευρώ σε εταιρεία που συνεργάστηκε μαζί της από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι αυτό του 2018. Η συγκεκριμένη εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν έλαβε χρήματα για τις εργασίες της στο προπονητικό, την ίδια ώρα που η νυν διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου δηλώνει άγνοια για τα χρήματα, καθώς τότε που έκαναν τον έλεγχο οι ορκωτοί λογιστές, η οφειλή δεν φάνηκε ποτέ.

Αυτό που ενόχλησε ιδιαίτερα την ΠΑΕ είναι ότι στην αγωγή, η οποία έφτασε στα γραφεία μία μέρα μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για υποβιβασμό του ΟΦΗ, καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης της εταιρείας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Μανώλης Γουρνιεζάκης, Κώστας Ζερβάκης.

Οι τρεις τους, βέβαια, υποστήριξαν μέσω επιστολής τα εξής: " Αγαπητοί Ομιλίτες, με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες από ΜΜΕ, ότι είμαστε μάρτυρες κατηγορίας σε υπόθεση μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΗ και της εταιρείας Μ&Μ Έργα Πρασίνου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι:

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2018, για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για μια σειρά άλλων θεμάτων, αρμόδιος ήταν ο τότε εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Ηλίας Πουρσανίδης ο οποίος είχε αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έως και την τυπική μας αποχώρηση στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Γύρω στα τέλη Νοεμβρίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μ&Μ κ. Μαλλιωτάκης επικοινώνησε μαζί μας, κάνοντας το ερώτημα αν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τις εργασίες που έχει κάνει στο γήπεδο μας και στο ΒΑΚ. Η απάντησή μας ήταν θετική. Ποιος άλλωστε μπορεί να το αρνηθεί.

Όμως, ποτέ δεν δηλώσαμε ή υπογράψαμε ή υποσχεθήκαμε σε κάποιον ότι θα παραβρεθούμε ως απλοί μάρτυρες – πόσο μάλλον ως μάρτυρες κατηγορίας – σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να βρεθούμε απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα".

Στην αγωγή, ωστόσο, πράγματι αναφέρεται πως οι Αλετράς, Ζερβάκης και Γουρνιεζάκης θα καταθέσουν ως μάρτυρες. Δείτε το έγγραφο:

Αυτή είναι η αγωγή που κατατέθηκε κατά του ΟΦΗ
Αυτή είναι η αγωγή που κατατέθηκε κατά του ΟΦΗ
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ