ΟΦΗ

Άρης - ΟΦΗ: Ο Σακόρ έπαιξε μετά από πέντε μήνες και σκόραρε

Άρης - ΟΦΗ: Ο Σακόρ έπαιξε μετά από πέντε μήνες και σκόραρε

Ο Βαγιεμπά Σακόρ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες στον ΟΦΗ, έχοντας περάσει τραυματισμό, και μάλιστα κατόρθωσε να σκοράρει, γράφοντας το 0-1 απέναντι στον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Στις 4 Ιανουαρίου ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Βόλο στο "Γεντί Κουλέ", για το πρωτάθλημα της Super League. Πριν από τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα, ο Βαγιεμπά Σακόρ συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον συμπαίκτη του Νίκο Κοροβέση, έγινε αλλαγή και τις μέρες που ακολούθησαν υποβλήθηκε τελικά σε διαστοματική μικροεπέμβαση.

Το Σάββατο (6/6) ο Νορβηγός μέσος έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΟΦΗ από εκείνο το βράδυ του Γενάρη, ύστερα από δηλαδή από πέντε μήνες και πέντε μέρες. Ο 24χρονος χρησιμοποιήθηκε βασικός από τον Γιώργο Σίμο στο εκτός έδρας παιχνίδι των playoffs με τον Άρη και ήταν μάλιστα αυτός που έγραψε το 0-1.

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ  / MEGAPRESS)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ / MEGAPRESS) EUROKINISSI SPORTS

Υπενθυμίζεται ασφαλώς πως η δράση στη Super League είχε σταματήσει την 1η Μαρτίου, λόγω κορονοϊού. Επομένως ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα είχε επιστρέψει νωρίτερα. Αυτή είναι η 16η φετινή συμμετοχή του Σακόρ με την ομάδα του Ηρακλείου, το πρώτο φετινό και δεύτερο συνολικά γκολ με τη "μελανόλευκη" φανέλα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ