ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Η καλύτερη φετινή εμφάνιση"

Αναστόπουλος: "Η καλύτερη φετινή εμφάνιση"
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Η εμφάνιση του ΟΦΗ στη νίκη επί της ΑΕΚ, χαρακτηρίστηκε από τον Νίκο Αναστόπουλο ως η καλύτερη της φετινής σεζόν. Τι είπε ο τεχνικός των Κρητικών για την ανωτερότητα της ομάδας του αλλά και την... παγκόσμια πρωτοτυπία του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, που την είχα ανάγκη, ενώ σχολίασε και την βελτίωση που θα υπάρξει στο μελλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Για το νικηφόρο αποτέλεσμα

"Πήραμε μια δίκαιη όσο και σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τέτοια αποτελέσματα διότι είναι νέα ομάδα με νέους παίκτες και όταν έρχονται νίκες, η αυτοπεποίθηση όλων αυξάνεται. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την καλύτερή μας φετινή εμφάνιση. Σκοράραμε δύο φορές και χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά στο τέλος του ημιχρόνου και το 2-1 άλλαξε τα δεδομένα. Παρόλα αυτά, εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες και αν ο Σίσιτς πετύχαινε το τρίτο γκολ, το έργο μας θα ήταν πιο εύκολο".

- Για την εικόνα της ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ δεν μας έκανε κάποια μεγάλη φάση. Εμείς τις κάναμε και ξέρετε τι λένε για όποιον χάνει τις ευκαιρίες..."

- Για τον λόγο που γύρισε η ομάδα στο δεύτερο μέρος

"Γιατί δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα και δεν μπορούμε να κρατήσουμε με ευκολία τη μπάλα στα πόδια μας. Θα βελτιωθούμε σε αμφότερους τους τομείς με το πέρασμα του χρόνου. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που δεν έχει κάνει προετοιμασία".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ