ΟΦΗ

Ανακοινώθηκε ο Φραγκουλάκης στον ΟΦΗ

Ανακοινώθηκε ο Φραγκουλάκης στον ΟΦΗ
Φραγκουλάκης

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, έπειτα από ένα εξάμηνο πέρασμα από τον Κισσαμικό της Γ' Εθνικής. ''Έχω αφήσει κάτι στη μέση'' ανέφερε ο 32χρονος μέσος. ''Ποδοσφαιριστής με εμπειρία'' δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Κρητικών, Γιώργος Βλαστός.

Στον ΟΦΗ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο ΟΦΗ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος πέρυσι έφυγε περιπετειωδώς από την ομάδα μετά το πρώτο μισό, με αφορμή τη διαμάχη του με τον τότε προπονητή Τζενάρο Γκατούζο.

''Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μετά από μια παρένθεση 6 μηνών, όπου αγωνίστηκε στον Κισσαμικό και τον βοήθησε να ανέβει από την Γ’ στη Β Εθνική, επιστρέφει στον ΟΦΗ. Η συμφωνία με τον 32χρονο μέσο ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση του ΟΦΗ, μετά την συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (13/7) ο έμπειρος μέσος με τον τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Γιώργο Βλαστό. Μετά τους Περογαμβράκη, Φαμπίνιο και Μπολάκη, αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ που ανακοινώνεται και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας, η οποία τρέχει τον αγωνιστικό σχεδιασμό'' ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Ηρακλείου.

«Εχω αφήσει κάτι στη μέση στον ΟΦΗ»

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης αναφερόμενος στην επιστροφή του στον ΟΦΗ, τόνισε: «Μετά από μια παρένθεση 6 μηνών επιστρέφω στην ομάδα για να τη βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει. Ελπίζω σε δυο χρόνια ο ΟΦΗ να είναι και πάλι στην Σούπερ Λίγκ και το Ηράκλειο να έχει ξανά εκπρόσωπο στην μεγάλη κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα πέρσι. Ολοι γνωρίζουν τι είχε συμβεί τότε. Νοιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση στον ΟΦΗ και ήθελα να γυρίσω για να κάνω αυτό που ήθελα και δεν τα κατάφερα πέρσι. Μεγάλωσα σε αυτήν την ομάδα και την αγαπώ».

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, το οποίο βίωσε πέρσι με την παρουσία του στον Κισσαμικό, ο Φραγκουλάκης ανέφερε: «Το κακό είναι ότι αυτή η κατηγορία έχει άσχημα γήπεδα, με πλαστικό χόρτο. Χρειάζονται έμπειροι παίκτες για να σηκώσουν το βάρος σε αυτήν την κατηγορία. Παίκτες που γνωρίζουν την κατάσταση στα γήπεδα Β’ και Γ’ Εθνικής. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ανακοινώθηκε ο Φραγκουλάκης στον ΟΦΗ

Για τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης τόνισε: «Πιστεύω σε αυτό το όραμα που υπάρχει στους ανθρώπους που ανέλαβαν τη νέα διοίκηση του ΟΦΗ και για αυτό και ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή για να επιστρέψω. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Βλαστός: «Ποδοσφαιριστής με εμπειρία»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός, δήλωσε για τη μεταγραφή του Μιχάλη Φραγκουλάκη: «Όλοι ξέρουμε την ιστορία του Μιχάλη Φραγκουλάκη. Είναι ένα παιδί που αναδείχθηκε από τις υποδομές του ΟΦΗ και γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες του. Εχουμε μαζί μας ένα ποδοσφαιριστή με εμπειρία και παραστάσεις που χρειαζόμαστε, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια μας και για αυτό το λόγο τον πήραμε στην ομάδα μας».

Πρέπει να ξέρετε για τον Φραγκουλάκη...

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1983. Αναδείχθηκε από τις υποδομές του ΟΦΗ και έχει αγωνιστεί με τρείς ομάδες στην Σούπερ Λίγκ: Εργοτέλης (2006-12, 127 συμμετοχές, 11 γκολ), Αστέρας Τρίπολης (2012-13, 18 συμμετοχές, 1 γκολ), ΟΦΗ (2013-14 10 συμμετοχές). Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Γ Εθνική με τον ΠΟΑ (2004-6), αλλά και τον Κισσαμικό, στο τελευταίο 6μηνο (2015).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ