ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Στάικο ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Στάικο ο ΟΦΗ

Ο Πασχάλης Στάικος υπέγραψε στον ΟΦΗ μέχρι το 2021, προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την Κυριακή (31/8) το απόγευμα την απόκτηση του 23χρονου μέσου.

Η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ είναι ο Πασχάλης Στάικος. Ο 23χρονος μέσος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε μέχρι το 2021 στην ομάδα του Ηρακλείου. Πέρυσι με τους πράσινους ο Στάικος έκανε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτή ήταν και η πιο παραγωγική σεζόν που έχει κάνει στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ΟΦΗ είναι μόλις η δεύτερη ομάδα στην οποία θα παίξει ο Έλληνας χαφ, που αγωνίζεται στις θέσεις 6-8.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα μέσου, Πασχάλη Στάϊκου, από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο 23χρονος μέσος, γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1996 στη Δράμα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δόξα Βώλακα. Το 2009 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 21 αγώνες.

Ο Πασχάλης Στάϊκος, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει χριστεί διεθνής 13 φορές με τις Εθνικές ομάδες U17, U19 και U21 της χώρας μας, έχοντας πετύχει 1 γκολ. Πασχάλη, καλωσήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ