ΟΦΗ

Άγιαξ - ΟΦΗ 6-2: Άντεξαν για 60 λεπτά οι Κρητικοί

Άγιαξ - ΟΦΗ 6-2: Άντεξαν για 60 λεπτά οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Άγιαξ που έπαιξε με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές σε φιλικό παιχνίδι όπου στάθηκε καλά για 60 λεπτά αλλά εν συνεχεία δέχτηκε τέσσερα γκολ σε 18 λεπτά για το τελικό 6-2 της αναμέτρησης.

Το πιο δυνατό φιλικό στην έως τώρα προετοιμασία του έδωσε ο ΟΦΗ το μεσημέρι της Δευτέρας αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ που έπαιξε με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές καθώς την ίδια μέρα υπάρχει και το φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Οι Κρητικοί που άντεξαν για 60 λεπτά δείχνοντας αρκετά καλό πρόσωπο ηττήθηκαν με το βαρύ 6-2 με τους παίκτες του "Αίαντα" να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ σε 18 λεπτά.

Ο Άγιαξ είχε στο αρχικό του σχήμα τους Σένε και Χούντελαρ, Ντε Βιτ που ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών την περσινή περίοδο ενώ έπαιξε και ο νεοαποκτηθέντες Πιέριε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σίμος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που λογίζονται ως βασικοί θέλοντας να δει κάποια πράγματα.

Το 1-0 έγινε στο 5' με τον Χούντελαρ να πλασάρει και να ανοίγει το σκορ. Δυο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση με τον Ναμπί να κάνει τη πάσα και τον Σεμέντο να χρίζεται σκόρερ.

Στο 26' οι Ολλανδοί πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Ντε Βιτ με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να ισοφαρίσει ξανά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος χωρίς αποτέλεσμα όμως και παρά τις καλές προσπάθειες των Σεμέντο και Σασί.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53' ο Τσιλιανίδης είχε μια καλή στιγμή αλλά πλάσαρε άστοχα. Στο 57' όμως ο επιθετικός του ΟΦΗ κατάφερε από κοντά με πλασέ να γράψει το 2-2.

Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό με τον Άγιαξ να πιέζει και να φτάνει στο γκολ κάνοντας το 3-2 με τον Πιέριε ο οποίος πλάσαρε από κοντά. Στο 62' ο Χούντελαρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-2 ενώ ο Ντε Βιτ στο 68' πέτυχε και αυτός δεύτερο γκολ για το 5-2.

Το 6-2 ήταν και το εντυπωσιακότερο τέρμα του Αίαντα με τον Σένε στο 80' με απευθείας εκτέλεση φάουλ να στέλνει τη μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας του Δερμιτζάκη.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (74' Δερμιτζάκης), Μπράουν (33' Μαρινάκης), Νάστος, Γιαννούλης (77' Σουρνάκης), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (77' Περδίκης), Ναμπί (60' Μάνος), Σεμέδο, Σασί (60' Φερέιρα), Τσιλιανίδης (60' Νέιρα).

ΑΓΙΑΞ: Κοτάρσκι, Τίμπερ, Μαγκαλάν, Μπότμαν, Πιέρε, Σένε (82' Περέιρα), Λαμπαγιάντ, Εκλενκάμπ (36' Σιέμ Ντε Γιονγκ-67' Τέιλορ), Χούντελαρ, Ντε Βιτ, Λανγκ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ