ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε Βλουτ και τέσσερις παίκτες

Ανακοίνωσε Βλουτ και τέσσερις παίκτες

Την απόκτηση των Σκούρτι, Νικλιτσιώτη, Μαχλελή και Σταμπολζίεφ ανακοίνωσε η ομάδα του Βόλου η οποία την Πέμπτη θα ανακοινώσει και την συμφωνία με τον Γουίλιαν Βλούτ.

"Οργασμός" ανακοινώσεων από την ομάδα της Νίκης Βόλου που στην διάρκεια της Τετάρτης έκανε γνωστή την συμφωνία της με τον Ολλανδό τεχνικό Γουίλιαμ Βλούτ αλλά και την απόκτηση τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και την παραμονή ακόμη δυο.

Χαρακτηριστικά αρχικά έκανε γνωστό πως την ομάδα στην Super League θα προπονεί ο Γουίλιαμ Βλούτ με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό προπονητή Γουίλιαμ Βλούτ για τα επόμενα τρία χρόνια. O Γουίλιαμ Βλουτ έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Μπρέντα, Ντεν Χάαγκ, Ρόντα, Ντε Μπος, Ροσμάλεν, Σπάρτα 22 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής της Σπάρτα Ρότερνταμ".

Τέσσερις μεταγραφές νεαρών παικτών

Σε ότι έχει να κάνει με τους τέσσερις παίκτες οι Βολιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Βασίλη Σκούρτη που πέρσι έπαιξε στην Ολλανδία με την Ρόντα, του 23χρονου επίσης επιθετικού Γιώργου Νικλητσιώτη, του συνομήλικού του ανασταλτικού μέσου Γιώργου Μαχλελή που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και προέρχεται από την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ, αλλά και του 24χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Σταμπολζίεφ που έπαιζε στην Κυπριακή ΑΕΚ Κουκλιών.

Μια ματιά στις ηλικίες των νεοαποκτηθέντων είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι η Νίκη, από τη μια στοχεύει σε παίκτες κάτω των 24, λόγω μη αδειοδότησης και από την άλλη επενδύει στο μέλλον, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις υπέγραψαν τριετή συμβόλαια.

Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι οι τέσσερις τους προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα και μάλιστα είχαν γίνει επαγγελματίες από τους δυο "αιώνιους".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 - ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια».

Ανανέωση για δυο

Παράλληλα κάτοικοι Βόλου θα παραμείνουν οι Μπιτσάκος και Χαρτσιάς που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους για τα επόμενα τρία χρόνια με την ΠΑΕ να ενημερώνει:

"Τη φανέλα της Νίκης θα συνεχίσουν να φοράνε για τα επόμενα 3 χρόνια οι ποδοσφαιριστές Μπιτσάκος Αλέξανδρος και Χαρτσιάς Κων/νος, οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου".

Φιλικό με ΑΕΚ

Επίσης η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε και την διεξαγωγή ενός μεγάλου φιλικού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ με το ματς να διεξάγεται στις 17 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΚ θα δώσει τη Κυριακή 17 Αυγούστου η Νίκη Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 19:00".

Συνέντευξη Τύπου

Τέλος την Πέμπτη (19/6) ο ισχυρός άνδρας της Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 11:00 το πρωί στα γραφεία της ομάδας.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ