ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερό ρεκόρ εισπράξεων για την Μίλαν στο ντέρμπι-πρόκληση με την Γιουβέντους

AC Milan's Suso, left, celebrates with his teammate Patrick Cutrone after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Genoa at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Suso, left, celebrates with his teammate Patrick Cutrone after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Genoa at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το ματς κόντρα στην Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ορόσημο για την Μίλαν και οι οπαδοί της πέτυχαν ήδη το πρώτο γκολ, γεμίζοντας τα ταμεία της ομάδας τους με ένα ασύλληπτο ποσό!

Από ρεκόρ σε... ρεκόρ οι Μιλανέζοι, έστω και αν μιλάμε για διαφορετικές διοργανώσεις. Πριν από λίγες ημέρες η Ίντερ πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ εσόδων στην ιστορία της, με 5.900.000 ευρώ να μπαίνουν στα ταμεία της ελέω του sold out κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League .

Τώρα, το "Σαν Σίρο" έρχεται να... βοηθήσει για ένα νέο ρεκόρ, με την Μίλαν να έχει την υποστήριξη από πάνω από 70.000 οπαδούς της στο ματς με την Γιουβέντους για την 12η αγωνιστική της Serie A και τη διοίκηση των "ροσονέρι" να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 4.900.000 ευρώ!

Το νούμερο μάλιστα αυτό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως στο ντέρμπι των δύο ομάδων θα δώσουν το "παρών" στις εξέδρες μόνο οι φίλοι της Μίλαν, με τους Γιουβεντίνους να κάνουν αποχή ελέω του κόστους του εισιτηρίου, που ήταν για αυτούς στα 75 ευρώ!

Από τα ντεσού του κυριακάτικου ντέρμπι; Το ότι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 200 χώρες, με 274 διαφορετικά μέσα ενημέρωσης και 53 διαπιστευμένους φωτογράφους να το καλύπτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ