ΜΙΛΑΝ

Τρέλα για ένα διαρκείας στη Μίλαν

Τρέλα για ένα διαρκείας στη Μίλαν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μαζικά σπεύδουν οι φίλοι της Μίλαν να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ήδη 56000 εισιτήρια έχουν διατεθεί για τη ρεβάνς με την Κραϊόβα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League!

Με το σύνθημα "για τη Μίλαν, γεμίστε το San Siro", η διοίκηση των "ροσονέρι" απευθύνθηκε στους φίλους της ομάδας μέσω social media, καλώντας τους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018.

Αλλά μάλλον δεν χρειαζόταν καμία παρότρυνση, καθώς οι οπαδοί της Μίλαν έμοιαζαν αποφασισμένοι από καιρό να σχηματίσουν ουρές μπροστά από το Casa Milan, προκειμένου να κλείσουν μια θέση στο γήπεδο για όλη τη σεζόν... Ο ίδιος "χαμός" παρατηρήθηκε και στο ηλεκτρονικό σύστημα αγοράς των διαρκείας.

Οι εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις της Μίλαν (Μπίγλια, Μπονούτσι, Κόντι, Τσαλχάνογλου, Μουσάκιο, Αντρέ Σίλβα, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ οι πλέον ηχηρές) έχουν εκτοξεύσει στα ύψη τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας, κάτι που μεταφράζεται όχι μόνο στην κίνηση των διαρκείας αλλά και στα εισιτήρια του αγώνα με την Κραϊόβα.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται απλά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους "ροσονέρι" να έχουν επικρατήσει με σκορ 1-0 στο πρώτο ματς στη Ρουμανία, ήδη 56000 εισιτήρια ενόψει της ρεβάνς έχουν κάνει "φτερά"...

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ