ΜΙΛΑΝ

Tρεις μήνες εκτός δράσης ο Μπαλοτέλι

Tρεις μήνες εκτός δράσης ο Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του από τα γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν υπολογίζει εδώ και έναν μήνα τον Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, το δυσάρεστο όμως για τον τεχνικό της Μίλαν είναι πως θα στερηθεί των υπηρεσιών του "Super Mario" για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για την ακρίβεια ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός θα τεθεί νοκ-άουτ για άλλους τρεις μήνες, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο παίκτης πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (από τη στιγμή που η θεραπευτική αγωγή με την οποία επιχείρησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα δεν έφερε αποτέλεσμα), η οποία θα πραγματοποιηθεί μάλιστα εντός της εβδομάδας.

"Την έχουμε πάρει την απόφαση αλλά δεν θα κάνω εγώ την ανακοίνωση. Αυτό που κάνουμε είναι σε συνεννόηση με τη Λίβερπουλ, θα αφήσω να μιλήσουν οι γιατροί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ