ΜΙΛΑΝ

Τονάλι: "Εγώ επέλεξα Μίλαν, είδωλο οι Ιμπραχίμοβιτς, Μαλντίνι και Γκατούζο"

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Σάντρο Τονάλι τόνισε στην παρουσίασή του πως έκλεισε όλες τις άλλες πόρτες για να πάει στην αγαπημένη ομάδα των παιδικών του χρόνων, Μίλαν, και στάθηκε στους παίκτες που είχε για είδωλα όταν φορούσαν τη ροσονέρα φανέλα.

Για αρκετούς μήνες ο Σάντρο Τονάλι ήταν παίκτης της Ίντερ σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα καθώς υπήρχε μία συμφωνία μεταξύ των νερατζούρι και του προέδρου της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, όταν όμως αποφάσισε η Μίλαν να μπει σφήνα και να τον διεκδικήσει, όλα άλλαξαν.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο ίδιος ο 20χρονος Ιταλός μέσος, που ήταν δηλωμένος φαν της Μίλαν από παιδική ηλικία, με τον Τονάλι να παραδέχεται την ιδιαίτερη σχέση που τον ένωνε με τους ροσονέρι στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9).

"Πάνω κάτω, σχεδόν όλοι υποστηρίζουν την Μίλαν στο περιβάλλον μου, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου, που μου πέρασε αυτό το πάθος όταν ήμουν παιδί.

Ήθελα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον πρόεδρο της Μπρέσια, όμως συνειδητοποίησε αμέσως τι σήμαινε για μένα. Είπε ότι θα με άφηνε να επιλέξω και τήρησε το λόγο του.

Όταν κατάλαβα πως υπήρχε ευκαιρία να πάω στην Μίλαν, έκλεισα όλες τις άλλες πόρτες. Έπρεπε να πάω στην Μίλαν", τόνισε ο Τονάλι, ο οποίος μίλησε και για το τηλεφώνημα που έκανε στον προπονητή της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, για να του ζητήσει την... άδειά του για να πάρει τη φανέλα με το Νο 8.

"Ο Γκατούζο ήταν το είδωλό μου και ακόμα είναι. Το Νο 8 ήταν διαθέσιμο, οπότε το επέλεξα, καθώς έχει διάφορα νοήματα στη ζωή μου. Το να συνεργαστώ με τον Μαλντίνι ήταν κάτι το σοκαριστικό για μένα στην εκκίνησή μου με την Μίλαν.

Ήμουν στο Μίλαν - Κιέβο, στο ματς με το γκολ του Κλάρενς Ζέεντροφ στα τελευταία λεπτά. Ήταν ένα σχετικά άσχημο παιχνίδι αλλά σε αυτό είχα ευχηθεί να έπαιζα, επειδή ήμουν εκεί".

Ο Τονάλι ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ροσονέρα φανέλα την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον νεαρό μέσο να δηλώνει σχετικά:

"Δεν μπορούμε να περιμένουμε, θέλουμε να βγούμε εκεί και να παίξουμε. Το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό, αρχής γενομένης από την παρουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Θέλουμε να αποδείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε.

Ο Ίμπρα είναι ένα ακόμα είδωλο για μένα, κάποιος που θαύμαζα από την πρώτη φορά που έπαιξε στην Μίλαν. Είναι ικανός να κουβαλάει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγεί σε επιτυχίες. Είναι παίκτης-πρότυπο για όλους εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Τονάλι
Μίλαν: Ο Μαλντίνι αρπάζει τον Τονάλι μέσα από τα χέρια της Ίντερ
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ