ΜΙΛΑΝ

Τιμ μάνατζερ στη Μίλαν ο Αμπιάτι

AC Milan goalkeeper Christian Abbiati waves to supporters at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 14, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Αμπιάτι AP

Η Μίλαν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κριστιάν Αμπιάτι στη θέση του τιμ μάνατζερ. Ο Ιταλός βετεράνος γκολκίπερ των "ροσονέρι" επιστρέφει στην ομάδα την οποία υπηρέτησε για 18 χρόνια κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Κριστιάν Αμπιάτι επέστρεψε στη Μίλαν. Ο 39χρονος Ιταλός, που ανήκε επί 18 χρόνια στους "ροσονέρι", ανέλαβε το πόστο του τιμ μάνατζερ. " Ο Κριστιάν Αμπιάτι επέστρεψε στο σπίτι του" ανέφερε η ομάδα του Μιλάνου. Κέρδισε τρία πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, δύο Σούπερ Καπ, 1 Champions League και 1 UEFA Σούπερ Καπ".

Ο βετεράνος πορτιέρε, που αγωνίστηκε στη Μίλαν από το 1998 μέχρι το 2016, τοποθετήθηκε για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. "Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μείνει. Είναι αγαπητός από τον κόσμο και έχει δείξει την αξία του. Έχει ακόμα τομείς να βελτιωθεί, αφού είναι μόλις 18 ετών".

Ο 39χρονος Αμπιάτι κατά τη θητεία του στη Μίλαν είχε τρεις δανεισμούς, σε Γιουβέντους (2005-2006), Τορίνο (2006-2007) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2007-2008).

(AP Photo/Luca Bruno)

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ