ΜΙΛΑΝ

Θέλει να παραμείνει στη Μίλαν ο Ντοναρούμα

Db Milano 25/10/2015 - campionato di calcio serie A / Milan-Sassuolo / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Gianluigi Donnarumma
Db Milano 25/10/2015 - campionato di calcio serie A / Milan-Sassuolo / foto Daniele Buffa/Image Sport nella foto: Gianluigi Donnarumma WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Ικανοποιημένος απ' την παρουσία του στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα των "ροσονέρι".

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποτελεί εδώ και μερικούς μήνες το κεντρικό πρόσωπο για τη Μίλαν, μιας και οι εμφανίσεις του έχουν δημιουργήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, οι οποίοι επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Βέβαια, τον πρώτο λόγο έχουν οι "ροσονέρι", μιας και διατηρούν συνεργασία με τον 18χρονο κίπερ έως το καλοκαίρι του 2018. Πάντως, απ' τον Φεβρουάριο οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή για ανανέωση του συμβολαίου δίχως, όμως, να υπάρχει συμφωνία.

Μίλαν και Ντοναρούμα δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό, δίνοντας δικαιώματα στους "μνηστήρες" να πιστεύουν ότι θα "κλέψουν" τον ταλαντούχο τερματοφύλακα. Υπενθυμίζουμε ότι αμείβεται με μόλις 100.000 ευρώ κι αποτελεί τον πιο χαμηλόμισθο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους επιθυμούν να αποσπάσουν την υπογραφή του, αλλά οι τελευταίες του δηλώσεις για το εν λόγω θέμα σηκώνουν "χειρόφρενο" στους διεκδικητές.

"Ελπίζω να παραμείνω στη Μίλαν, επειδή είμαι χαρούμενος εδώ. Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου, είμαι βέβαιος ότι θα το φροντίσει ο μάνατζερ μου", τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απορρίψει υψηλή πρόταση και να παραμείνει κάτοικος "San Siro".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ