ΜΙΛΑΝ

Στη Μίλαν ο Μουσάκιο

Στη Μίλαν ο Μουσάκιο

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού αμυντικού, Ματέο Μουσάκιο, από τη Βιγιαρεάλ με το κόστος του deal να εκτιμάται στα 20.000.000 ευρώ.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ματέο Μουσάκιο βρέθηκε στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν. Πλέον, είναι κι επίσημο.

Οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού αμυντικού από τη Βιγιαρεάλ, ενώ το κόστος της μετακίνησης εκτιμάται στα 20.000.000 ευρώ από ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Μουσάκιο, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, θα είναι παίκτης της ομάδας του Μιλάνου μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 όπως ανακοινώθηκε.

Γεννήθηκε στην Αργεντινή και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρίβερ Πλέιτ. Το 2006 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της "μίγιο" και το 2009 τον απέκτησε η Βιγιαρεάλ. Μετά από οκτώ χρόνια αφήνει την Ισπανία για την Ιταλία, κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του για τη Μίλαν.

Την τρέχουσα σεζόν ο Αργεντινός (διεθνής με την "αλμπισελέστε" σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα) αμυντικός έπαιξε σε 30 παιχνίδια και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Φραν Εσκριβά.

Photo credits: AC Milan ufficiale

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ