ΜΙΛΑΝ

Σοκ με Κόντι, δεν αποκαταστάθηκε ο χιαστός

AC Milan's Andrea Conti controls the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Andrea Conti controls the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντρέα Κόντι βρίσκεται στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από τον γιατρό του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αφού δεν έχει αποκατασταθεί το γόνατό του μετά από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Σεπτέμβριο.

Η είδηση ότι ο Αντρέα Κόντι αισθάνθηκε δυσφορία στο "λαβωμένο" γόνατό του προκάλεσε ανησυχία προ ημερών, ωστόσο ένα δελτίο Τύπου της Μίλαν φρόντισε να κατευνάσει την κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε υποτροπή στη ρήξη χιαστού που υπέστη το περασμένο φθινόπωρο.

Την Παρασκευή, όμως, ο δεξιός μπακ των "ροσονέρι" βρέθηκε στις ΗΠΑ, ώστε να εξεταστεί από τον γιατρό που βοήθησε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να επιστρέψει από αντίστοιχο τραυματισμό και να νέα, όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ, δεν είναι ευχάριστα.

Η ζημιά στο γόνατο του 24χρονου ποδοσφαιριστή δεν έχει αποκατασταθεί σωστά και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στον χιαστό, η οποία πιθανόν να τον κρατήσει εκτός δράσης για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

"Ο Κόντι βρίσκεται στις ΗΠΑ και δεν ξέρουμε αν θα υποβληθεί σε νέα, μικρή επέμβαση. Αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και των αποδυτηρίων. Πρέπει να βρίσκετα ισε συνθήκες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο 100%", δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ