ΜΙΛΑΝ

Ρομανιόλι: "Είμαι οπαδός της Λάτσιο"

Ρομανιόλι: "Είμαι οπαδός της Λάτσιο"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οπαδός της Λάτσιο δήλωσε ο Αλέσιο Ρομανιόλι, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς κόντρα στη Μίλαν, που θα κρίνει το ποια ομάδα θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μίλαν Αλέσιο Ρομανιόλι δήλωσε οπαδός της Λάτσιο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Λάτσιο για τους "4" του Κυπέλλου Ιταλίας, προσθέτοντας ωστόσο πως στόχος είναι η ομάδα του να φτάσει στον τελικό.

Ο Ιταλός διεθνής έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Ρόμα, αλλά αύριο θα αντιμετωπίσει την ομάδα που υποστηρίζει στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

"Είναι πάντοτε ωραίο να αντιμετωπίζεις τη Λάτσιο. Είμαι οπαδός της Λάτσιο και την υποστηρίζω από μικρός. Θα είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Θα αγωνιστούμε στο γήπεδο που πήγαινα παλαιότερα με τον πατέρα μου για να παρακολουθήσουμε τη Λάτσιο, όταν κατέκτησε το 'σκουντέτο', αλλά πρέπει να κερδίσουμε".

Ο 23χρονος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Τζενάρο Γκατούζο: "Με τον Γκατούζο δουλεύουμε πολύ περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι σε σχέση με το πόσο δουλεύαμε με το Μοντέλα. Μας μοίρασε τις γνώσεις του και τον χαρακτήρα του σαν πρωταθλητής που έχει κατακτήσει τα πάντα. Είναι ειδικός σε αυτό το κομμάτι, γνωρίζει τη Μίλαν εδώ και πολλά χρόνια".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ