ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρέινα για ήττα από Ολυμπιακό: "Δεν χάσαμε από το διαιτητή, πληγώθηκε η υπερηφάνειά μας"

AC Milan goalkeeper Jose Manuel Reina as Olympiakos' Miguel Ángel Guerrero, right, celebrates at the end a Group F Europa League soccer match between Olympiakos and AC Milan at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Thursday, Dec. 13, 2018. Olympiakos won 3-1. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AC Milan goalkeeper Jose Manuel Reina as Olympiakos' Miguel Ángel Guerrero, right, celebrates at the end a Group F Europa League soccer match between Olympiakos and AC Milan at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Thursday, Dec. 13, 2018. Olympiakos won 3-1. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Πέπε Ρέινα δεν έριξε το φταίξιμο στη διαιτησία για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Μίλαν από τον Ολυμπιακό αλλά στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, ενώ έδωσε σύνθημα για... αντεπίθεση!

Η διοίκηση της Μίλαν αλλά και οι ιταλικός Τύπος θέλησαν να φορτώσουν στη διαιτησία όλη την ευθύνη για την συντριβή τους με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Ευρώπη από Δεκέμβριο μήνα, όμως ο Πέπε Ρέινα έχει αντίθετη άποψη.

Για τον Ισπανό τερματοφύλακα, που έζησε τον εφιάλτη στο Φάληρο με τα τρία γκολ που δέχτηκε από τους Πειραιώτες, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του φταίνε για τον αποκλεισμό και ζήτησε άμεση αντίδραση ώστε οι "ροσονέρι" να διεκδικήσουν με αξιώσεις τους στόχους που έχουν θέσει τη φετινή σεζόν.

"Είμαστε χτυπημένοι, πληγώθηκε η υπερηφάνειά μα. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση από εδώ και πέρα και να δουλέψουμε με κάτω το κεφάλι", δήλωσε αρχικά στο "Sky Sport" ο κίπερ της Μίλαν και συνέχισε:

"Στην Ελλάδα δεν χάσαμε εξαιτίας του διαιτητή, υπήρχαν κάποια περιστατικά αλλά τα μεγαλύτερα λάθη τα διαπράξαμε εμείς. Παίζαμε για δύο αποτελέσματα και δεν είχαμε την απαιτούμενη αγριάδα για να πάμε και να πάρουμε τη νίκη.

Όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε. Θα ξαναδούμε την Κυριακή το ματς για να δούμε πού πρέπει να βελτιωθούμε. Ο καθένας θα πρέπει να δώσει 10% παραπάνω από όσα έχει δώσει μέχρι τώρα".

Αναφερόμενος τέλος στον Τζενάρο Γκατούζο, που φαίνεται να βρίσκεται σε δεινή θέση μετά τον αποκλεισμό και να βλέπει την καρέκλα του να τρίζει επικίνδυνα, ο Πέπε Ρέινα ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας:

"Στενοχωριέμαι για όλους αλλά ο Γκατούζο βγαίνει πάντα μπροστά, είναι ο αρχηγός μας. Όλοι θέλουμε να αντιδράσουμε για να φέρουμε στα ίσα μία σεζόν που την πριν την Πέμπτη δεν πήγαινε άσχημα.

Την ερχόμενη Τρίτη (18/12) θα πρέπει να πάμε στην Μπολόνια με το μαχαίρι στα δόντια και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σερί νικών πριν τις διακοπές, ώστε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το δεύτερο μισό της σεζόν".

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ