ΜΙΛΑΝ

Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ

LEVERKUSEN, GERMANY - OCTOBER 01: Pierre-Emerick Aubameyang  of Borussia Dortmund leaves the pitch disappointed after the final whistle of the Bundesliga match between Bayer 04 Leverkusen and Borussia Dortmund at BayArena on October 1, 2016 in Leverkusen, Germany.  (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)
LEVERKUSEN, GERMANY - OCTOBER 01: Pierre-Emerick Aubameyang of Borussia Dortmund leaves the pitch disappointed after the final whistle of the Bundesliga match between Bayer 04 Leverkusen and Borussia Dortmund at BayArena on October 1, 2016 in Leverkusen, Germany. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images) BORUSSIA DORTMUND/GETTY IMAGES

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Μίλαν ονειρεύονται να δουν τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να φορά εκ νέου τα χρώματα των "ροσονέρι" και μια παλαιότερη δήλωση του παίκτη τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Μίλαν αναμένεται να αναλάβουν επίσημα τα διοικητικά ηνία τον Μάρτιο, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν μεγαλειώδη σχέδια για την ομάδα που θέλουν να οικοδομήσουν. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει το "Sportitalia", έχουν θέσει στις προτεραιότητές τους την -κάθε άλλο παρά εύκολη- περίπτωση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σε μια δήλωση που είχε πραγματοποιήσει ο Γκαμπονέζος στο "talkSPORT" το 2013 και πριν καν μεταγραφεί στη Ντόρτμουντ, είχε πει πως “υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω στη Μίλαν, όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία”, δήλωση η οποία σαφώς και δίνει μερικές ελπίδες στους Μιλανέζους.

Στο μεσοδιάστημα, ο 27χρονος εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων φορ στον πλανήτη και το ενδεχόμενο να έχει αλλάξει γνώμη, ως προς την παραπάνω δήλωση, είναι το επικρατέστερο, δεδομένου ότι Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν στα "ραντάρ" τους.

Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ

Εντούτοις, σε περίπτωση μιας ισχυρής πρότασης από οικονομικής άποψης, αλλά και της θέσπισης ενός δελεαστικού πλάνου από πλευράς της νέας διοίκησης της Μίλαν, κανείς δεν ξέρει ποια μπορεί να είναι η απόφαση του ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά για το καλοκαίρι, όταν οι νέοι ιδιοκτήτες θα διοικούν και επίσημα τον ιστορικό σύλλογο της Ιταλίας.

Ο Ομπαμεγιάνγκ αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2013. Με τη φανέλα της μετρά 165 εμφανίσεις και 100 γκολ! Στο παρελθόν, είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής των "ροσονέρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ζιντάν "φρενάρει" την υπόθεση Ομπαμεγιάνγκ
Ο Ομπαμεγιάνγκ MVP της Bundesliga στο πρώτο μισό της σεζόν
Πέρασε στην κορυφή ο Sokratis
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ