ΜΙΛΑΝ

"Πόλεμος" μεταξύ Μπονούτσι και Κεσιέ για το Νο.19

"Πόλεμος" μεταξύ Μπονούτσι και Κεσιέ για το Νο.19

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει ζητήσει απ' τους ανθρώπους της Μίλαν να φορέσει το Νο.19 στη φανέλα, το οποίο όμως έχει στην κατοχή του απ' τις αρχές του καλοκαιριού ο Φρανκ Κεσιέ.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι απ' τις 14 Ιουλίου με κάθε επισημότητα παίκτης της Μίλαν. Ο Ιταλός στόπερ αποκτήθηκε έναντι 42.000.000 ευρώ απ' τη Γιουβέντους και προορίζεται για ηγέτης στην αμυντική γραμμή των "ροσονέρι".

Βέβαια, το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, αφού, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έχει προκύψει ζήτημα με τον.... αριθμό στη φανέλα του. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος αμυντικός ζήτησε απ' τους ανθρώπους της Μίλαν να φορέσει τη φανέλα με το Νο.19, καθώς ο συγκεκριμένος αριθμός έχει συνδεθεί άρρηκτα με την καριέρα του.

Παρ' όλα αυτά, προκύπτει ένα σημαντικό θέμα, αφού στις αρχές του φετινού καλοκαιριού το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μιλανέζων, Φρανκ Κεσιέ επέλεξε το εν λόγω νούμερο. Μάλιστα, ο Ιβοριανός μέσος δεν δείχνει διατεθειμένος να το παραχωρήσει ελαφρά τη καρδία στον συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της "Gazzeta dello Sport" υποστηρίζει πως ο Κεσιέ έχει επιλέξει το Νο.19 επειδή είναι η ημέρα γέννησής του, αλλά κι η ημέρα θανάτου του πατέρα του, το οποίο σημαίνει πως έχει συναισθηματική αξία για τον ίδιο. Οι δύο παίκτες είχαν συζήτηση στα αποδυτήρια προκειμένου να βρεθεί μία λύση, αλλά δίχως αποτέλεσμα, προς το παρόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φιλικό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, ο Κεσιέ φόρεσε κανονικά το "19", παρότι, όπως έγινε γνωστό, στα αποδυτήρια υπήρχε εμφάνιση με το όνομά του και το Νο.14. Βέβαια, στο φύλλο με τις ενδεκάδες αναγράφεται το όνομά του δίπλα στο "19".

Το φύλλο με τις ενδεκάδες:

"Πόλεμος" μεταξύ Μπονούτσι και Κεσιέ για το Νο.19

Η φωτογραφία με το Νο.14 στα αποδυτήρια:

"Πόλεμος" μεταξύ Μπονούτσι και Κεσιέ για το Νο.19

Photo Credits: AC Milan

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ