ΜΙΛΑΝ

Πέταξαν... δολάρια στον Ντοναρούμα σε αγώνα της Ιταλίας

Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma points at his shirt after the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Thursday, March 30, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma points at his shirt after the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Thursday, March 30, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Οι φίλαθλοι πέταξαν φωτοτυπίες από... δολάρια προς τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, κατά τη διάρκεια του Euro κ-21 και του αγώνα της Ιταλίας με τη Δανία, ως αντίδραση για την άρνηση του 18χρονου να παραμείνει στη Μίλαν.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, persona non grata της Μίλαν μετά από την άρνησή του να επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που τον ανέδειξε, γίνεται δέκτης των επιπτώσεων αυτής της απόφασης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Δανία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κ-21 που διεξάγεται στην Πολωνία.

Φίλαθλοι από τις εξέδρες, πιθανότατα Ιταλοί υποστηρικτές των "ροσονέρι", πέταξαν εκατοντάδες φωτοτυπίες δολαρίων προς την εστία του 18χρονου τερματοφύλακα. Η επιλογή του χαρτονομίσματος δεν είναι τυχαία, αφού μετά από τη γνωστοποίηση της εξέλιξης, οι φίλαθλοι στο twitter "βάφτισαν" τον διεθνή τερματοφύλακα " Dollarumma".

Πέταξαν... δολάρια στον Ντοναρούμα σε αγώνα της Ιταλίας
Πέταξαν... δολάρια στον Ντοναρούμα σε αγώνα της Ιταλίας

Μάλιστα, ο Ντοναρούμα χρειάστηκε να κάνει ακόμα και επέμβαση με αυτό το ιδιαίτερο φόντο.

Κάποια στιγμή, ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε τη ροή, ώστε τα ball boys να μαζέψουν τις φωτοτυπίες για να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του Ντοναρούμα.

Photo credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ