ΜΙΛΑΝ

"Πέσιμο" από Μπάκα στον διαιτητή του Γιουβέντους - Μίλαν για το πέναλτι

AC Milan coach Vincenzo Montella congratulates Carlos Bacca during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Vincenzo Montella congratulates Carlos Bacca during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Μπάκα ήταν έξαλλος με τον διαιτητή του αγώνα της Μίλαν με την Γιουβέντους και του επιτέθηκε μετά το τέλος του αγώνα, με τον προπονητή του να μπαίνει μπροστά για να τον συγκρατήσει (VIDEO).

Έχασε την ψυχραιμία του ο Μπάκα μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν, το οποίο κρίθηκε με πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 97ο λεπτό. Η "Γιούβε" επιβλήθηκε 2-1 και έκανε άλμα τίτλου, με τους παίκτες των ροσονέρι όμως να είναι έξαλλοι με τον ρέφερι της αναμέτρησης και να του επιτίθενται μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο Ντοναρούμα δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση του διαιτητή, αλλά αυτός που δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα, ήταν ο Κάρλος Μπάκα, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά κατά του άρχοντα της αναμέτρησης, Νταβίντε Μάσα. Ο Κολομβιανός θα τον έπιανε στα χέρια του, αλλά μπήκε μπροστά ο Βιντσέντσο Μοντέλα και τον συγκράτησε για να μην συμβεί τίποτα χειρότερο και τιμωρηθεί πολύ αυστηρά ο παίκτης του.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ