ΜΙΛΑΝ

Παίρνει Ντεουλοφέου η Μίλαν

Παίρνει Ντεουλοφέου η Μίλαν

Σύμφωνα με ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ, η Μίλαν έχει έρθει σε συμφωνία με την Έβερτον για τον δανεισμό του Ζεράρ Ντεουλοφέου ως το τέλος της σεζόν.

Με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειάς της να εισέλθει στην τριάδα και ακολούθως να "αρπάξει" ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League, η Μίλαν είναι έτοιμη να αποκτήσει, ως δανεικό, τον Ζεράρ Ντεουλοφέου από την Έβερτον.

Ο 22χρονος ευελπιστεί να συναντήσει τις κατάλληλες συνθήκες στο "Σαν Σίρο", ώστε να "απλώσει" στο χορτάρι τη μεγάλη ποδοσφαιρική ικανότητα που πολλοί πιστεύουν ότι διαθέτει. Το ρεπορτάζ της Marca, η οποία αποκάλυψε και την είδηση, δεν αναφέρει αν υπάρχει κάποια ρήτρα αγοράς από πλευράς Μιλανέζων.

Ο Ισπανός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη "Μασία" της Μπαρτσελόνα και μέχρι ενός σημείου θεωρούνταν εκ των μεγαλύτερων ταλέντων στις τάξεις της. Εντέλει, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των Καταλανών και πωλήθηκε στα "ζαχαρωτά" έναντι 6.000.000 ευρώ.

Φέτος, σε 12 συμμετοχές, δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον νέο τεχνικό της αγγλικής ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει να φύγει δανεικός για τους "ροσονέρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι ομάδες με τους περισσότερους φιλάθλους στην Ιταλία
Στη Σπαρτάκ Μόσχας ο Αντριάνο
Σπουδαία πρόταση της Μίλαν στον Ντοναρούμα
Κατέθεσε φάκελο για νέο γήπεδο η Φιορεντίνα
"Φωτιά" στην επίθεση με Παβολέτι η Νάπολι
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ