ΜΙΛΑΝ

"O Ντοναρούμα επέλεξε Παρί"

"O Ντοναρούμα επέλεξε Παρί"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα φέρεται να είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει την Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μέλλον του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο 18χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021, φέρεται να έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την ομάδα του Μιλάνου για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τo " Quotidiano Sportivo".

Ο διεθνής τερματοφύλακας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει αποδεχθεί την πρόκληση να καθίσει κάτω από το τέρμα της Παρί, μιας και οι Αλφόνς Αρεολά και Κέβιν Τραπ δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους με τα χρώματα των Παριζιάνων.

Επιπλέον, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της Παρί έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και για τον Άλισον της Ρόμα, με το 18χρονο Ιταλό να βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα των Γάλλων.

Ο Ντοναρούμα το καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το 2021, με το μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, να δηλώνει δυσαρεστημένος από αυτήν την κίνηση τον προηγούμενο Δεκέμβρη.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ