ΜΙΛΑΝ

Ο... μυστικός δείπνος της Μίλαν

Ο... μυστικός δείπνος της Μίλαν

Οι παίκτες της Μίλαν δείπνησαν την Δευτέρα, χωρίς παράγοντες ή τον Μοντέλα και ο Μπονούτσι έκανε λόγο στα social media για δύναμη μέσω της ενότητας. Ήταν όλοι εκεί, ακόμη και ο Χασίμ Μαστούρ!

Οι παίκτες της Μίλαν δείπνησαν όλοι μαζί την Δευτέρα, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας προς τα έξω, έπειτα και τη νέα ήττα απ' τη Νάπολι.

"Δύναμη μέσω της ενότητας", έγραψε ο αρχηγός, Λεονάρντο Μπονούτσι, στο twitter και στο instagram, ανεβάζοντας τη φωτογραφία και με τους 31 παίκτες.

Δεν υπήρχε παράγοντας, δεν υπήρχε ο Βιντσέντσο Μοντέλα, αλλά ήταν και οι 31 παίκτες και οι 4 δηλαδή που είναι εκτών πλάνων.

Ένας από αυτούς είναι ο Χασίμ Μαστούρ (4ος από δεξιά), ο 19άχρονος Ιταλο-Μαροκινός επιτελικός μέσος που στα 15 του ήταν το... μεγαλύτερο ταλέντο στον πλανήτη, υπέγραψε συμβόλαιο με 500.000 ευρώ τον χρόνο (όταν έγινε 16), είχε δύο μεγάλους χορηγούς, αλλά δεν έχει παίξει ούτε ένα ματς στην πρώτη ομάδα.

Είχε μάλιστα και δύο αποτυχημένους δανεισμούς σε Μάλαγα και Τσβόλε, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Έχει δηλαδή 7 μήνες να πείσει τους "ροσονέρι" να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία, αλλά φαντάζει δύσκολο.

L’unione fa la forza // Strength through unity #WeAreATeam

A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19) on

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ