ΜΙΛΑΝ

Ο Μπερλουσκόνι πέταξε το γάντι στην Μίλαν με ατάκα για τριάρα!

Ο Μπερλουσκόνι πέταξε το γάντι στην Μίλαν με ατάκα για τριάρα!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την πορεία της Μόντσα στην τρίτη κατηγορία της Ιταλιάς, εκφράζοντας την άποψη πως αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να νικήσει 3-0 την Μίλαν.

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της Μίλαν και πάμπολες επιτυχίες σε Ιταλία και Ευρώπη, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει αναλάβει πλέον -μαζί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι- ένα άλλο πρότζεκτ, αυτό της ανόδου της Μόντσα στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Κρίστιαν Μπρόκι είναι στην πρώτη θέση στην τρίτη κατηγορία έχοντας κάνει το 4Χ4 και ο "καβαλιέρε" θέλησε να την επαινέσει, τονίζοντας πως είναι σε θέση να νικήσει και με άνεση ακόμα και την Μίλαν.

"Όποιοι έχουν δει πρόσφατα την Μόντσα είναι σίγουρο πως παρακολούθησαν ευχάριστους αγώνες. Αυτά είναι τα αποτελέσματα μίας ομάδας που έχει σχεδιαστεί από μένα, τον Μπρόκι και τον Γκαλιάνι.

Εάν νικήσουμε και την Λέκο, τότε για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα θα έχει πετύχει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα", τόνισε με δηλώσεις του ο Μπερλουσκόνι", για να κάνει στη συνέχεια την αποκάλυψη για την προσπάθεια που κάνει να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν του.

"Έχω μιλήσει με τον νυν πρόεδρο της Μίλαν και του έχω πει να οργανώσουμε ένα φιλικό: πιστεύω πως η δική μου Μόντσα θα νικούσε 3-0 αυτήν την Μίλαν...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Mπόμπαν: "Το ντέρμπι με Ίντερ είναι μοναδικό, θυμάμαι το τρελό 6-0"
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ