ΜΙΛΑΝ

Ο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε το νέο σύστημα της Μίλαν!

Ο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε το νέο σύστημα της Μίλαν!

Η Μίλαν παραπαίει στο ξεκίνημα της φετινής Serie A και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε την κατάσταση στα χέρια του! Διαβάστε για τις "συμβουλές" του στον Μιχάιλοβιτς που θα ακολουθήσει ο Σέρβος στον "τελικό" κόντρα στην Τορίνο.

Τέσσερις ήττες στις επτά πρώτες αγωνιστικές είναι πάρα πολλές για μία ομάδα με τους στόχους που έχει φέτος η Μίλαν (μίνιμουμ η έξοδος στο Champions League) και το γεγονός αυτό έχει φέρει τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς με την πλάτη στον τοίχο.

Τα πρώτα σενάρια με υποψήφιους αντικαταστάτες του έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους μετά την εντός έδρας συντριβή με 4-0 από τη Νάπολι ενώ το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε συνάντησης κορυφής του 46χρονου τεχνικού με τους Αντριάνο Γκαλιάνι και Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να συζητήσουν τα αίτια για την άσχημη εκκίνηση των "ροσονέρι".

Από αυτό το ραντεβού προέκυψαν μάλιστα σημαντικές εξελίξεις στο μιλανέζικο στρατόπεδο, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να ζητάει από τον προπονητή την αλλαγή του συστήματος από 4-3-1-2 σε 4-4-2 και τον Μιχάιλοβιτς να αποδέχεται το αίτημά του, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε μία διαφορετική Μίλαν στο κρίσιμο ματς της 8ης αγωνιστικής κόντρα στην Τορίνο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν άλλωστε κατηγορηματικός μετά το ραντεβού του με τον προπονητή: "Θα υπάρξει άμεση αλλαγή στη Μίλαν, από το επόμενο παιχνίδι κιόλας, όσον αφορά στον τρόπο που θα παρατάσσεται στο γήπεδο, στη συμπεριφορά και στο παιχνίδι της.

Ο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε το νέο σύστημα της Μίλαν!

Θα είναι από εδώ και πέρα μία Μίλαν που θα θέλει να είναι το αφεντικό στο γήπεδο και να παίρνει τη νίκη παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο". Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Μιλανέζοι θα παίξουν με σύστημα 4-4-2 κόντρα στην Τορίνο που το δοκίμασαν στο μεσοβδόμαδα φιλικό με τη Μόντσα, με τον Μποναβεντούρα να προορίζεται για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και έναν εκ των Κούτσκα, Τσέρτσι και Πόλι για το δεξί.

Στο χώρο του κέντρου θα υπάρχουν πλεόν δύο και όχι τρεις παίκτες, με τον "σίγουρο" να είναι ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ (θα έχει καθαρά ανασταλτικές αρμοδιότητες) και την έτερη θέση να διεκδικούν οι Μοντολίβο και Μπερτολάτσι.

Ο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε το νέο σύστημα της Μίλαν!

Πέρα όμως από το σύστημα θα υπάρχει και μία ακόμα "καιτονομία" στη Μίλαν που θα εμφανιστεί κόντρα στην Τορίνο, με τον παροπλισμένο Φιλίπ Μεξές όχι μόνο να επιστρέφει στην αποστολή αλλά να παίρνει φανέλα βασικού αντί του Σαπάτα.

Και αυτό γιατί ο Γάλλος στόπερ είναι από τα "αγαπημένα παιδιά" του Μπερλουσκόνι και το περασμένο καλοκαίρι είχε θέσει βέτο για την παραμονή του παρότι δεν ήταν μέσα στα πλάνα του Μιχάιλοβιτς.

Ο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε το νέο σύστημα της Μίλαν!

Σημειώνεται πως κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Χόντα, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα στα τελευταία ματς, με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό να έχει πέσει σε δυσμένεια λόγω πρόσφατων δηλώσεών του (είχε κριτικάρει τη διοίκηση για επιλογές στις μεγαγραφές και την ποιότητα του ρόστερ) και να είναι κοντά σε συμφωνία με τηΒαλένθια ενόψει Ιανουαρίου.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ