ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιγκουαΐν "έφτιαξε" τον Γκατούζο μέσα από μία... σύγκριση!

AC Milan's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έστειλε μήνυμα ενόψει του ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ και ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο του Τζενάρο Γκατούζο μέσω σύγκρισης που επιχείρησε να κάνει με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Έχουν συμπληρωθεί ήδη οκτώ αγωνιστικές στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας και η Μίλαν μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από τη βαθμολογική συγκομιδή της, με τους 12 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει (έχει ματς λιγότερο) να την έχουν αφήσει στην 10η θέση και στο -12 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Το τι έκανε όμως στα πρώτα παιχνίδια της περνάει τώρα στην άκρη καθώς μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να δηλώνει μάλιστα πανέτοιμος για το πρώτο του "Derby della Madonnina" και να μιλάει με αρκετά καλά λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο.

"Από δικά μας λάθη δεν είμαστε στη θέση που αξίζουμε, έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, παίζω εδώ και 12 χρόνια στην Ευρώπη.

Ήρθα στην Μίλαν για να οδηγήσω ψηλά αυτή την ομάδα και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, τόσο το προσωπικό μου όσο και της ομάδας.

Οφείλουμε να νικήσουμε την Ίντερ επειδή είμαστε μία καλή ομάδα και δεν είμαστε κατώτεροι κανενός. Εγώ δεν αισθάνομαι πίεση, αυτά είναι τα ματς που προτιμώ να παίζω", τόνισε με δηλώσεις του στο "Sky Sport" o Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος δεν δίστασε να συγκρίνει τον Τζενάρο Γκατούζο με τον... Μαουρίτσιο Σάρι.

AC Milan's Gonzalo Higuain, second from right, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain, second from right, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Με τον Σάρι βελτιώθηκα σε ατομικό επίπεδο, έφτασα στο σημείο να βάλω 36 γκολ σε μία σεζόν στη Serie A χωρίς να φαντάζει κάτι το εξωπραγματικό.

Με έκανε να παίζω με ηρεμία και χωρίς πίεση, μου έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μου. Μου μετάδωσε αρκετά πράγματα", δήλωσε για τον πρώην τεχνικό της Νάπολι και νυν της Τσέλσι ο " Πιπίτα", για να κάνει κατόπιν τη... σύνδεση με τον νυν προπονητή του στην Μίλαν.

"Ο Γκατούζο μοιάζει πολύ στον Σάρι. Και αυτός προσπαθεί να μου βγάλει τον καλύτερο εαυτό μου και είμαι χαρούμενος, βοηθώντας την ομάδα. Ήταν μία ωραία εμπειρία να έρθω στην Μίλαν και να τον έχω προπονητή.

Η Μίλαν παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ο Γκατούζο έχει ωραίες ιδέες, θέλει από την ομάδα του να έχει την πρωτοβουλία".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ