ΜΙΛΑΝ

Ο Φάμπρεγας, ο Μέσι και ο Ντεουλοφέου

Chelseas Cesc Fabregas during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelseas Cesc Fabregas during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο πρώτος στόχος της Μίλαν για το κέντρο είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας, ενώ τα καλά νέα για τους "ροσονέρι" είναι πως ο Μέσι δεν θέλει την επιστροφή του Ντεουλοφέου στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τις φήμες!

Ο Τζακ Γουίλσιρ έσπασε το πόδι του, έτσι πλέον ξεκάθαρα ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μίλαν για το καλοκαίρι στον χώρο του κέντρου είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα θα έχει τουλάχιστον 100.000.000 ευρώ διαθέσιμα για μεταγραφές και υπολογίζεται πως ο Καταλανός μέσος της Τσέλσι θα κοστίσει κάπου στα 40.000.000 ευρώ.

Ο 29άχρονος γνωρίζει το ενδιαφέρον της Μίλαν και δεν μένει ασυγκίνητος, όμως πρόσφατα ήρθε στον κόσμο του τρίτο του παιδί, έτσι θα παίξει μεγάλο ρόλο η οικογένεια του για την τελική απόφασή του.

Η σύζυγος του Φάμπρεγας είναι "κολλητή" με αυτή του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φέρνει κάποια καλά νέα για τους "ροσονέρι". Πρόκειται λοιπόν για φήμες, οι οποίες αναφέρουν πως ο Αργεντινός δεν επιθυμεί την επιστροφή του Ζεράρ Ντεουλοφέου στην Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" έχουν δικαίωμα επαναγοράς του από την Έβερτον με 12.000.000 ευρώ και μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη Μίλαν αυτό το εξάμηνο (δανεικός από τους Άγγλους) η διοίκηση πήρε την απόφαση να τον αποκτήσει.

Οι φήμες όμως αναφέρουν πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θέλει τον Ντεουλοφέου πίσω στην Μπαρτσελόνα και το έχει γνωστοποιήσει στην διοίκηση, από την οποία ζήτησε να τον αποκτήσει και εν συνεχεία να τον πουλήσει. Σε τέτοια περίπτωση φυσικά η Μίλαν θα ήταν πολύ πιθανό να τον κάνει δικό της.

AC Milan's Gerard Deulofeu, left, celebrates with his teammate Mario Pasalic after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gerard Deulofeu, left, celebrates with his teammate Mario Pasalic after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

AP Photo/Rui Vieira

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ