ΜΙΛΑΝ

Ντοναρούμα, δεν είσαι ο πρώτος

Ντοναρούμα, δεν είσαι ο πρώτος

Μπορεί ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να υπέπεσε σε αβίαστο λάθος, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Θυμηθείτε παρόμοιες φάσεις, όπου οι τερματοφύλακες έγιναν άθελα τους αρνητικοί πρωταγωνιστές (VIDEOS).

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Μίλαν στην αναμέτρηση κόντρα στην Πεσκάρα (1-1), μιας κι από δική του γκάφα οι "ροσονέρι" έμειναν πίσω στο σκορ κι εν τέλει "πέταξαν" δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Έχουμε συνηθίσει τον Ντοναρούμα να σώζει βαθμούς για τη Μίλαν, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έγινε το αντίθετο. Ο Ιταλός κίπερ βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, αλλά αυτή τη φορά για αρνητικό λόγο.

Βέβαια, ο 18χρονος τερματοφύλακας δεν είναι ο πρώτος που υπέπεσε σε αβίαστο λάθος. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει συμβεί και... στις καλύτερες οικογένειες, καθώς στα παρακάτω βίντεο πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Μπερντ Λένο, Ίκερ Κασίγιας και Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα απ' αυτό το λάθος ο Ντοναρούμα θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο προσεκτικός, ώστε να μην γίνει ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Είναι βέβαιο ότι όλοι οι τερματοφύλακες θέλουν να μένουν στην ιστορία για τις επεμβάσεις τους κι όχι για τις άτυχές τους στιγμές. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν κι αυτές...





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ