ΜΙΛΑΝ

Νέο συμβόλαιο με δεκαπλασιασμό αποδοχών ετοιμάζει η Μίλαν στον Γκατούζο!

AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τζενάρο Γκατούζο, με δεκαπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του, είναι η Μίλαν.

Η Μίλαν δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να κοντράρει τη Γιουβέντους στη "μάχη" για τη διεκδίκηση της Serie A. Μάλιστα, ακόμα και η έξοδος στην Ευρώπη είναι δύσκολη για την ομάδα από το Μιλάνο.

Η έκπληξη της πρόσληψης του Τζενάρο Γκατούζο, μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Βιντσέντζο Μοντέλα ήταν μεγάλη, με τον παλαίμαχο μέσο να μην έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε πάγκους ομάδων.

Ο απολογισμός των 14 νικών, τεσσάρων ισοπαλιών και πέντε ηττών σε 23 αναμετρήσεις έχει κάνει τους διοικούντες την Μίλαν να του ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο με ιδιαιτέρως αυξημένες απολαβές.

Σύμφωνα, με την " Gazzetta dello Sport", η πρόταση των "ροσονέρι" αφορά σε συνεργασία μέχρι το 2020, με αποδοχές που θα φτάνουν το 1.200.000 ευρώ. Ποσό δηλαδή δεκαπλάσιο από τις 120.000 που λαμβάνει σήμερα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, και ο διευθύνων σύμβουλος, Μάρκο Φασόνε, αναμένεται να επισημοποιήσουν την συμφωνία πριν τον τελικό κυπέλλου της 5ης Μαΐου με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Κάτι άλλωστε που παραδέχθηκε και ο Φασόνε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Κυριακής (18/03) με 3-2 από την Κιέβο.

"Ο Γκατούζο απέδειξε όλα όσα έπρεπε. Η ώρα για την ανανέωση θα έρθει σύντομα", ανέφερε.

Αν μη τι άλλο σημαντικό παράσημο στην προπονητική καριέρα του Ιταλού.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ