ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεό σόου Γκατούζο σε συνέντευξη Τύπου: μίλησε για νεκρούς και λιοντάρια!

AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το ματς της Μίλαν με την Σαμπντόρια είναι "τελικός" για τον Τζενάρο Γκατούζο αν θέλει να παραμείνει στον πάγκο και το γεγονός αυτό το έκανε να "ξεφύγει" για μία ακόμα φορά σε συνέντευξη Τύπου.

Είναι το πρόσωπο της εβδομάδας στην ποδοσφαιρική Ιταλία και αυτό έχει να κάνει τόσο με τις δύο σερί οδυνηρές ήττες που έχει η γνωρίσει η Μίλαν (από Ίντερ και Μπέτις) όσο και με τις εκρηκτικές αντιδράσεις του στις συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρεί, τόσο πριν όσο και μετά τους αγώνες.

Ο λόγος φυσικά για τον παρορμητικό Τζενάρο Γκατούζο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τον έχουν "σταυρώσει" το τελευταίο διάστημα και να προεξοφλούν αλλαγή στην άκρη του πάγκου σε περίπτωση που δεν έρθουν θετικά αποτελέσματα με Σαμπντόρια και Τζένοα και τον ίδιο να συνεχίζει το... κρεσέντο του.

"Είναι λογικό να παίζω τη θέση μου στον πάγκο της Μίλαν κόντρα στην Σαμπντόρια", δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο τεχνικός των "ροσονέρι" ενόψει του κυριακάτικου κρίσιμου αγώνα στο "Σαν Σίρο" με τους Γενοβέζους, για να προσθέσει με νόημα:

"Προερχόμαστε από δύο χτυπήματα (σ.σ. ήττες με Ίντερ και Μπέτις) αλλά δεν είμαστε νεκροί. Θέλω στο ματς με την Σαμπντόρια να δω 23 λιοντάρια, ακόμα και χωρίς τακτική.

Αυτό που θέλω είναι να δω από τους παίκτες μου πως έχουν τη θέληση για τη νίκη. Έχουμε δοκιμάσει και σύστημα με δύο επιθετικούς, θα δούμε αν θα παίξουμε έτσι.

Ο Ιγκουαΐν το τελευταίο διάστημα δεν έχει μαγέψει, του έρχονται λίγες πάσες αλλά θα πρέπει να χειροκροτεί τους συμπαίκτες του και να νευριάζει λιγότερο..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ