ΜΙΛΑΝ

Νέα "καρφιά" Μπερλουσκόνι για Μιχάιλοβιτς

Νέα "καρφιά" Μπερλουσκόνι για Μιχάιλοβιτς

Η Μίλαν δεν πήρε την τέταρτη σερί νίκη της στη Serie A μένοντας στο 0-0 με την Αταλάντα και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε τις... σπόντες του για τον προπονητή των "ροσονέρι".

Μετά τις διαδοχικές απέναντι σε Σασουόλο (2-1), Κιέβο (1-0) και Λάτσιο (3-1 εκτός), η Μίλαν είχε την ευκαιριά το βράδυ του Σαββάτου να πανηγυρίσει το "4 στα 4" απέναντι στην Αταλάντα και να αποκτήσει ακόμα καλύτερη επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας όμως αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Όχι μόνο δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο αλλά θα πρέπει να αισθάνεται και ευχαριστημένη για το βαθμό της ισοπαλίας που κέρδισε, με την Αταλάντα να δημιουργεί αρκετές καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να αποδεικνύεται φύλακας-άγγελος της ροσονέρα εστίας με τις επεμβάσεις του.

"Ήταν ένας κερδισμένος βαθμός, τουλάχιστον δεν χάσαμε", δήλωσε στο φινάλε του αγώνα ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς βλέποντας απολύτως ρεαλιστικά το ματς, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ωστόσο να μην κρύβει την απογοήτευσή του για την αγωνιστική εικόνα των Μιλανέζων.

"Απόψε πήγαν καλά τα πράγματα. Με ρωτάτε αν είμαι ικανοποιημένος; Με κοροϊδεύετε;", ήταν η πρώτη αντίδραση του αφεντικού της Μίλαν κατά την αποχώρησή του από το "San Siro", για να προσθέσει με νόημα:

Νέα "καρφιά" Μπερλουσκόνι για Μιχάιλοβιτς

"Αξίζει όλα τα συγχαρητήρια η Αταλάντα, στο γήπεδο έδειχναν πως εκείνοι ήταν η Μίλαν".

Είναι εντυπωσιακό πως ο "καβαλιέρε" επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των "μπεργκαμάσκι" για να συγχαρεί τον Έντι Ρέγια και τους παίκτες του, με τον τεχνικό της Αταλάντα αποκαλύπτει:

"Είναι ένας σπουδαίος κύριος. Ένας πρόεδρος που δίνει συγχαρητήρια στους αντιπάλους λέγοντας "Μπράβο, φαινόσασταν η Μίλαν του Σάκι" μας αιφνιδίασε όλους, τόσο πολύ που τα παιδιά σηκώθηκαν όλα όρθια για να τον χειροκροτήσουν. Έπειτα μας ευχαρίστησε που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι".

Μίλαν - Αταλάντα 0-0

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ