ΜΙΛΑΝ

Μπονούτσι: "Δεν σκόπευα να πανηγυρίσω, αλλά..."

Μπονούτσι: "Δεν σκόπευα να πανηγυρίσω, αλλά..."

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε με τη Μίλαν απέναντι στην πρώην ομάδα του, Γιουβέντους. (VIDEO)

H Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Derby D' Italia, επικρατώντας 3-1 της Μίλαν στο "Juventus Stadium" για την 30ή αγωνιστική της Serie A. Για τους "ροσονέρι" είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λεονάρντο Μπονούτσι με κεφαλιά, επιλέγοντας, μάλιστα, να πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η κίνησή του προκάλεσε αντιδράσεις απ' τους φίλους της "Γιούβε", αφού ο 29χρονος στόπερ αγωνίστηκε για εφτά χρόνια με την μπιανκονέρο φανέλα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της Μίλαν μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και έδωσε τη δική του εξήγηση.

"Ήταν σίγουρα μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση. Πίστευα πως η υποδοχή θα ήταν 50-50. Προτίμησαν να με αποδοκιμάσουν και το σέβομαι. Όμως, θεωρώ πως ήταν ένα σπουδαίο deal για τη Γιουβέντους και εφτά χρόνια έπαιξα περισσότερο απ' τον καθένα.

Δεν κρατάω κακία στους οπαδούς. Έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θεωρούν σωστό. Απ' την πλευρά μου, δεν σκόπευα να πανηγυρίσω, αλλά οι αποδοκιμασίες με έκαναν να αλλάξω γνώμη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το γκολ και τον πανηγυρισμό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκη τίτλου η Γιουβέντους, 3-1 τη Μίλαν
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ