ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Θα μείνω στην προεδρία αν..."

epa04789568 Silvio Berlusconi, president of Italian soccer club AC Milan, after a meeting in a trust company in Lugano, Switzerland, 08 June 2015. Berlusconi has reached a tentative deal with Bee Taechaubol that would give the Thai businessman a minority stake of 48 per cent in AC Milan.  EPA/GABRIELE PUTZU
epa04789568 Silvio Berlusconi, president of Italian soccer club AC Milan, after a meeting in a trust company in Lugano, Switzerland, 08 June 2015. Berlusconi has reached a tentative deal with Bee Taechaubol that would give the Thai businessman a minority stake of 48 per cent in AC Milan. EPA/GABRIELE PUTZU EPA

Τους όρους που θα πρέπει να τηρήσουν οι Κινέζοι, σε περίπτωση που επιθυμούν να μείνει στη θέση του προέδρου της Μίλαν, αποκάλυψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας.

Σε δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιόφωνο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρήσουν οι Κινέζοι, σε περίπτωση που επιθυμούν να παραμείνει στη θέση του προέδρου της Μίλαν.

Στην αρχική τοποθέτηση τόνισε: "Θα επενδύσουν τα χρήματα και θα επαναφέρουν τη Μίλαν στην κορυφή του πλανήτη. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Απ' την πλευρά μου, είμαι διαθέσιμος να τους καθοδηγήσω με την εμπειρία που διαθέτω και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το καλό του συλλόγου".

Σε ερώτηση για το αν μείνει στον προεδρικό θώκο: "Δεν είναι στο χέρι μου να μείνω στη θέση του προέδρου, αλλά αν τελικά μείνω, θα πρέπει να τηρηθούν δύο κανόνες: Να έχω άποψη για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις, αλλά να μετράει η γνώμη μου για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ